Άννα Παντζέλη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ποιός άραγε θα πάει να καταθέσει “ήμουν κι εγώ εκεί και δεν την βίασε…”»

13 Μαΐου 2021 22:15

Άννα Παντζέλη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ποιός άραγε θα πάει να καταθέσει "ήμουν κι εγώ εκεί και δεν την βίασε..."»

Η ηθοποιός Άννα Παντζέλη σε μια δηλοσίευσή της στον λογαριασμό της στο Facebook, είναι κόλαφος κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Άννα Παντζέλη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ποιός άραγε θα πάει να καταθέσει “ήμουν κι εγώ εκεί και δεν την βίασε…”» Τις εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες σχολίασε η Άννα Παντζέλη. Τα θύματα του ηθοποιού ήταν γυναίκες συνάδελφοί του οι οποίες ισχυρίζονται ότι δέχτηκαν σεξουαλική κακοποίηση σε χρόνους όπου τα αδικήματα δεν έχουν παραγραφεί.

Η Άννα Παντζέλη πρώτα συγχαίρει τη Σοφία Μπεκατώρου. Για το θάρρος της να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, στο θέμα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων. Kάνει λόγο για «βαριά» δικογραφία σε βάρος του γνωστού ηθοποιού, ενώ αναρωτιέται ποιος θα πάει στο δικαστήριο να καταθέσει υπέρ του.

«Εύγε Σοφία Μπεκατώρου κάτι έγινε με το θάρρος σου. Να δω τώρα με τέτοια Βαριά δικογραφία που διώκεται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού εις βάρος συναδέλφων του, Ποιοί άραγε θα πάνε μάρτυρες υπεράσπισης του. Που τρεις μήνες τώρα διαρρέει πως έχει πολλούς.… {βιαστής} και ποιός άραγε θα πάει να καταθέσει “ήμουν κι εγώ εκεί και δεν την βίασε…” #MeToo. Για όλους εκείνους που επειδή έχουν εξουσία, νομίζουν πως μπορούν να μην σέβονται τον εργαζόμενο. Τη γυναίκα και γενικά την αξοπρέπεια κάθε μη ισχυρού ανθρώπου».

Εύγε Σοφία Μπεκατώρου κάτι έγινε με το θάρρος σου. Να δω τώρα με τέτοια Βαριά δικογραφία που διώκεται για έναν βιασμό…

Δημοσιεύτηκε από Anna Pantzeli στις Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021