Survivor 4 – Καρολίνα Καλύβα: «Αν μου το έλεγε εμένα αυτό ο Τριαντάφυλλος, μπορεί να τον είχα στραγγαλίσει εκείνη την ώρα, να τον έθαβα μέσα στη γη να ισιώσει»

13 Μαΐου 2021 14:15

Survivor 4 - Καρολίνα Καλύβα: «Αν μου το έλεγε εμένα αυτό ο Τριαντάφυλλος, μπορεί να τον είχα στραγγαλίσει εκείνη την ώρα, να τον έθαβα μέσα στη γη να ισιώσει»

Οι Κόκκινοι  και οι Μπλε ενοχλήθηκαν από τη στάση του Τριαντάφυλλου Survivor 4. Με τον Ηλία Μπόγδανο να τονίζει πως τον προέτρεψε να σταματήσει αυτά τα σχόλια, πριν αντιδράσει ο Κόρο.

Survivor 4 – Καρολίνα Καλύβα: «Αν μου το έλεγε εμένα αυτό ο Τριαντάφυλλος, μπορεί να τον είχα στραγγαλίσει εκείνη την ώρα, να τον έθαβα μέσα στη γη να ισιώσει»

«Τον γλύτωσε ο James και για αυτό μας το παίζει νταής. Μιλάμε δίκαια.» Αυτή ήταν η φράση του Τριαντάφυλλου για τον Κόρομι, που άναψε τα αίματα χθες το βράδυ στο Survivor 4.

Άστραψε αμέσως ο Κόρομι

«Μα δεν μπορώ να μιλήσω έτσι τώρα! Ε να μιλήσω λίγο. Σεβάσου. Δεν μπορείς να σεβαστείς. Σεβάσου λίγο ότι είμαστε χάλια και έχουμε παίξει κι είμαστε κάτω από τον ήλιο, εσύ κάθεσαι τόση ώρα. Τι μουρμουρίζεις;» Ενώ ο Τριαντάφυλλος συνέχισε πιο προκλητικός αναφέροντας ότι πρέπει να ζητήσει ευχαριστώ από τον Τζέιμς.

Η Καρολίνα Καλύβα από την Κόκκινη ομάδα δεν το άφησε αυτό ασχολίαστο

«Αυτό που είπε ο Ντάφυ για τον Κόρο ότι πρέπει να ζητήσει ευχαριστώ από τον Τζέιμς για την παραμονή του στο παιχνίδι κι ότι του άδειασε την γωνιά, είναι ανεπίτρεπτο. Αν μου το έλεγε εμένα, μπορεί να τον είχα στραγγαλίσει εκείνη την ώρα, να τον έθαβα μέσα στη γη να ισιώσει

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος κι ο Ηλίας Μπόγδανος δεν μπόρεσαν παρά να συμφωνήσουν. Είπαν μάλιστα πως εκείνη την στιγμή τον προέτρεπαν να σταματήσει και να μην ειρωνεύεται.