Masterchef 5 spoiler: είναι οριστικό! Αυτή είναι η τετράδα του μεγάλου τελικού – Οι τρεις ηχηρές αποχωρήσεις

15 Μαΐου 2021 08:10

Μαργαρίτα Νικολαΐδη – Παύλος Χάππιλος: το Masterchef 5 γέννησε μία πολύ δυνατή φιλία αλλά και μία δυνατή συνεργασία στην τηλεόραση (φωτογραφίες)

Όσο περνούν οι μέρες τόσο φουντώνει και το ενδιαφέρον στο Masterchef 5. Στην τελική ευθεία του ριάλιτι μαγειρικής έχουμε μπει πλέον, μετά και την αποχώρηση του Νίκου Σκορδάκη το βράδυ της Πέμπτης.

Από εδώ και πέρα λοιπόν, έχουν μείνει επτά παίκτες μέσα στο σπίτι του MasterChef. Ωστόσο, τα γυρίσματα είναι πολύ μπροστά και μάλιστα, όπως σας έχουμε αποκαλύψει, αυτά έχουν φτάσει ήδη στον τελικό. Ο μεγάλος τελικός του φετινού MasterChef γυρίζεται σε γνωστό ξενοδοχείο της Χαλκιδικής. Και αναμένεται να προβληθεί στα τέλη Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου.

Τώρα όσον αφορά τους φετινούς φιναλίστ στον φετινό τελικό του MasterChef η τελική τετράδα αποτελείται από δύο γυναίκες και δύο άντρες. Πρόκειται για τους Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Μαρίνα Ντεμολλάι, Αλέξανδρο Συνοδινό και Διονύσιο Σαρακίνη.

Αυτό που έχει απογοητεύσει τους περισσότερους είναι πως το φαβαρί και πολύ αγαπητός σε όλους, Τζιοβάνι Σκαράτζι, δεν θα φτάσει στην τετράδα και θα είναι στις επόμενες αποχωρήσεις. Μαζί με τον εξίσου αγαπητό Παύλο και τον Ιωάννη!