House of Fame: αυτοί αποχώρησαν από το χθεσινό Live

15 Μαΐου 2021 08:30

House of Fame: αυτοί αποχώρησαν από το χθεσινό Live

Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε πως σε αυτό το Live του House Of Fame,θα αποχωρήσουν δύο σπουδαστές. Ένας θα περάσει κατευθείαν στον τελικό.

House of Fame: αυτοί αποχώρησαν από το χθεσινό Live

Στη συνέχεια υποδέχτηκε στη σκηνή την Πηνελόπη, τον Γιώργο Ντίνο, τον Στέφανο και τον Sion και ανακοίνωσε ότι εκτός ακαδημίας τίθενται οι Γιώργος Ντίνος και Πηνελόπη.

«Η αρνητική ψηφοφορία δεν είναι πλέον σε ισχύ. Αμέσως μετά την διπλή αποχώρηση όλοι οι σπουδαστές θα είναι στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Εκτός από έναν ο οποίος θα “σωθεί” από την κριτική επιτροπή και θα περάσει κατευθείαν στον τελικό»

«Ήμασταν μεταξύ δύο ονομάτων και κρίναμε από όλη τους την πορεία και για να αποφασίσουμε είδαμε και τη σημερινή τους εμφάνιση», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Η κριτική επιτροπή, αποφάσισε ότι στον τελικό προκρίνεται απευθείας η Βένια.

Μία έκπληξη περίμενε το κοινό και συμμετέχοντες αφού, στη σκηνή του «House of Fame» ανέβηκε η Josephine δίνοντας ένα συγκλονιστικό performance.

Η Ζόζεφιν τραγούδησε επί σκηνής κι έλαμψε με την παρουσία της, Μοίρασε… εγκεφαλικά με το outfit που επέλεξε να φορέσει on stage. Εμφανίστηκε με ένα καυτό κοντό σορτσάκι με ένα top και μαύρες ψηλές μπότες.