Μαρία Ναυπλιώτου: η επιστροφή της στην τηλεόραση είναι γεγονός κι απολαμβάνει τα γυρίσματα όσο ποτέ

15 Μαΐου 2021 16:00

Μαρία Ναυπλιώτου: ποζάρει με αποκαλυπτικό μπικίνι στα 52 της και κόβει την ανάσα! Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram

Η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου βρίσκεται στην Κρήτη για τα γυρίσματα της νέας σειράς Καρτ Ποστάλ. Η αλήθεια είναι πως έχουμε αρκετό καιρό να την δούμε στους τηλεοπτικούς δέκτες. Το θέατρικό σανίδι έχει απορροφήσει την παρουσία της τα τελευταία χρόνια. Με εξαίρεση την πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή My Greece της Δέσποινας Βανδή.

Μαρία Ναυπλιώτου: η επιστροφή της στην τηλεόραση είναι γεγονός κι απολαμβάνει τα γυρίσματα όσο ποτέ. Η ενέργεια και η χαρά φαίνονται να ξεχειλίζουν στις φωτογραφίες της ηθοποιού.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Ναυπλιώτου θέλησε να… προδώσει αυτή την πολύ όμορφη έκπληξη. Δημοσίευσε δυο φωτογραφίες από διάλειμμα των γυρισμάτων στην Κρήτη. «Φαίνομαι χαλαρή… Στην πραγματικότητα είμαι έτοιμη για πλάνο». Σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης η ηθοποιός.

Η Μαρία Ναυπλιώτου έχει καταφέρει να σηκώσει τον τηλεοπτικό πήχη πολύ ψηλά μέσα από την μεγάλη επιτυχία «Αίθουσα του θρόνου» το 1998 στο MEGA.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, τα γυρίσματα για το «Καρτ Ποστάλ» με τους Ανδρέα Κωνσταντίνου, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Άννα Μάσχα και Μαρία Βοσκοπούλου άρχισαν στην Κρήτη. Συγκεκριμένα στον μαγευτικό Άγιο Νικόλαο. Η νέα σειρά βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ. Και θα ενταχθεί στη δημόσια ραδιοτηλεόραση και στο πρόγραμμά της επόμενης σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CO23AyQFavF/?utm_source=ig_web_copy_link