Alessandra Ambrosio-Kendall Jenner: 3 μαθήματα στυλ από την Μύκονο – για να κοπιάρεις (φωτογραφίες)

28 Ιουλίου 2019 12:30

Αμφότερες βρίσκονται στην Μύκονο για business n’ pleasure. Αlessandra Ambrosio (με τα παιδιά και τον άντρα της) και Κendall Jenner, (της γνωστής, φανφαρόνικης οικογενείαs των Kardashians), τράβηξαν εύκολα τα βλέμματα με τις κορμάρες τους στο “πλουμιστό διαμάντι των Κυκλάδων”.

Παράλληλα, έκαναν φωτογράφιση για εταιρεία με την οποία αμφότερες συνεργάζονται και συγχρόνως, στις εξόδους τους, εν πλω, στη φύση και την παραλία, παρέδωσαν μαθήματα στυλ.

Mαθήματα στυλ από τα top models

Νο 1 λοιπόν by Αlessandra: Τα καπελάκια δεν τ’ αποχωριζόμαστε ποτέ το καλοκαίρι. Ούτε καν μέσα στο νερό. Φοράμε επίσης κοσμήματα, που να συνάδουν όμως με το πνεύμα του καλοκαιριού και του θερέτρου/νησιού όπου βρισκόμαστε: Στην προκειμένη, τυρκουάζ και κοχύλια.


Νο 2 από την Κendall: Φοράμε φούστες/φορέματα, μπλούζες που παραπέμπουν στο αυθεντικό boho (bohemian) της δεκαετίας του ’70.

Νο 3 – και από τις δύο: Στην παραλία, αλλά και στις εξόδους μας το βράδυ, αν θέλουμε να κάνουμε πρώτα μπάνιο και έπειτα να πάμε κατευθείαν π.χ. για κλάμπινγκ ή για ένα χαλαρό ποτό, φοράμε το μπικίνι μας και ή φροντίζουμε στη συνέχεια να βάλουμε ένα άλλο τοπ ή ένα άλλο πάνω μέρος μαγιό. Το σετάρουμε με μια αιθέρια μάξι φούστα και… τέλος.

TIP

To σχήμα του καπέλου της Ambrosio παραπέμπει σε Coachella -είναι, εξάλλου, απ’ τις top 3 πρωταγωνίστριές του κάθε χρόνο-, πλην όμως είναι και ψάθινο, που του προσδίδει σαφώς πιο καλοκαιρινή και θαλασσινή διάσταση κι έχει και κορδελίτσα, που το καθιστά πιο girly και ρομαντικό.

Nτονατέλλα Αδάμου