House of Fame – Πάνος Μεταξόπουλος: «Στην αρχή κανείς μας δεν είχε καταλάβει το χιούμορ του Φοίβου… είναι ψείρας»

16 Μαΐου 2021 16:15

House of Fame - Πάνος Μεταξόπουλος: «Στην αρχή κανείς μας δεν είχε καταλάβει το χιούμορ του Φοίβου... είναι ψείρας»

Ο Πάνος Μεταξόπουλος μίλησε στο Καλύτερα δε γίνεται και σχολίασε αυτά που συμβαίνουν στο House of Fame, ως διευθυντής της Μουσικής Ακαδημίας του Σκάι.

House of Fame – Πάνος Μεταξόπουλος: «Στην αρχή κανείς μας δεν είχε καταλάβει το χιούμορ του Φοίβου… είναι ψείρας»

Παρά το γεγονός ότι συχνά διαφωνεί με την κριτική επιτροπή, υπερασπιζόμενος τους σπουδαστές του, δεν τους θεωρεί πολύ αυστηρούς. Στην αρχή μάλιστα του είχε φανεί παράξενο το χιούμορ του Φοίβου.

«Δεν είναι αυστηρή η κριτική επιτροπή. Σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τεχνικό ή δημιουργικό είναι απόλυτα σωστοί. Στην αρχή κανείς μας δεν είχε καταλάβει το χιούμορ του Φοίβου.

Τα λέει παράξενα και σταράτα αν δεν το ξέρεις στην αρχή σε ξενίζει. Λίγο εκεί είχα φοβηθεί. Χάρηκα που είναι στην κριτική επιτροπή και είναι ψείρας».

«Το πρόβλημα δημιουργείται από τη στιγμή που πάνε στο πλατό και ακούς τη φωνή σου επί δέκα και τη μουσική επί εκατό και και όλο αυτό δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Είναι και το άγχος» εξήγησε.

Σε παλιότερη συνέντευξη είχε πει για τους σπουδαστές του House of Fame

«Από τη μία βλέπουμε τη ζωή των ανθρώπων σε ένα σπίτι. Από αυτή τη διαδικασία τα παιδιά περνούν μηνύματα προς τα έξω. Βλέπεις μια εικόνα της σημερινής κοινωνίας. Όταν μιλήσουμε για δουλειά, αυτά δεν υπάρχουν, το να ασχολείται κάποιος με την εικόνα του. Μπορούμε να κάνουμε πλάκα, αλλά όταν μιλάμε για δουλειά δεν μπορώ να κοροϊδέψω. Από τη μία λοιπόν τα παιδιά αυτά πληρώνουν την έκθεση, από την άλλη κερδίζουν πολλά. Αν τα παιδιά μου ήθελαν να γίνουν τραγουδιστές θα τα έστελνα σε ένα ωδείο, όχι σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι»

https://streamable.com/1bszmv