Ο μιντιάκιας: τα ψεύτικα προφίλ στο Survivor 4, το γραφείο της Μελέτη στο Mega και η σιγουριά του ΑΝΤ1 για τη Φαίη Σκορδά

16 Μαΐου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: τα ψεύτικα προφίλ στο Survivor 4, το γραφείο της Μελέτη στο Mega και η σιγουριά του ΑΝΤ1 για τη Φαίη Σκορδά

Τρέχουν και δεν φτάνουν οι συγγενείς των παικτών του Survivor 4 με τα ψεύτικα προφίλ που ξεφυτρώνουν στα social media, όπως αναφέρει η εφημερίδα Spirto. Οι φίλοι του Σάκη Κατσούλη έχουν ξεκινήσει σαφάρι μέσα στο facebook και στο instagram. Kαι κατεβάζουν τα ψεύτικα προφίλ που υποδύονται τον παίκτη του ριάλιτι. Κάποιοι που βρίσκονται πίσω από αυτά τα ψεύτικα προφίλ ζητούν χρήματα από τους θαυμαστές του νεαρού ποδοσφαιριστή αλλά και να στείλουν sms σε αριθμούς που δεν αντιστοιχούν στην ψηφοφορία του ριάλιτι επιβίωσης χρεώνοντας τους υπέρογκα πόσα!

Η Ελεονώρα Μελέτη κρατάει επιμελώς κλειστό το στόμα της για το μέλλον της. Γιατί δεν θέλει μπλεξίματα με τον Aplha. Η συμφωνία της όμως με το Mega είναι δεδομένη. Μάλιστα, έχει διαλέξει και το γραφείο της στο Μεγάλο Κανάλι, όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες.

Στον ΑΝΤ1 εξακολουθούν να λένε ότι πρωινό χωρίς Φαίη δεν υπάρχει, δείχνοντας πόσο πιστεύουν στην παρουσιάστρια. Και ότι θα είναι σίγουρα και τη νέα σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου. Ποιοι θα είναι δίπλα της δεν ξέρω. Γιατί βλέπω πάρα πολλές αλλαγές. Και η εκπομπή θα είναι καινούργια κατά 90%.

Μερίδιο στην τηλεοπτική πίτα της… μαγειρικής θέλει ο ΑΝΤ1, ο οποίος φαίνεται πως ετοιμάζει το δικό του Masterchef. Από το ερχόμενο φθινόπωρο νέες γαστρονομικές περιπέτειες περιμένουν το τηλεοπτικό κοινό από τον σταθμό Αμαρουσίου αυτή τη φορά. Πρόκειται για το Game of chefs το οποίο θα έχει 15 διαγωνιζόμενους. Πλέον αναζητούνται τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Που όπως και στο Masterchef θα είναι 3.

Ο Κώστας Τσουρός κάνει δεύτερες σκέψεις για την πρόταση του Mega; Δεν είναι και τόσο ζεστός να κάνει την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου μαζί με τη Δανάη Μπάρκα. Το Μεγάλο Κανάλι τη θέλει γιατί έχει υπογράψει και τριετές συμβόλαιο μαζί της. Λέτε τελικά ο Τσουρός να μείνει στην εκπομπή της Ναταλίας; Ίδωμεν…

Δύο θα είναι οι coaches των μοντέλων στο GNTM. Ο Γιώργος Καράβας αναμένεται να αναλάβει τους άνδρες. Τις γυναίκες κατά πάσα πιθανότητα η Νάντια Σερλίδου. Όσο για τις έντονες φήμες ότι η Ευαγγελία Αραβανή θα είναι στην κριτική επιτροπή, επαναλαμβάνουμε: το όνομά της παίζει αλλά δεν είναι στην κορυφή. Άλλη είναι το μεγάλο φαβορί.

Να ασχοληθούμε και λίγο με Eurovision. Η Ελλάδα φιγουράρει αυτή τη στιγμή στη δέκατη θέση στα bet offices. Δηλαδή τέσσερις θέσεις υψηλότερα σε σχέση με τη δέκατη τέταρτη που είχε πριν η ελληνική αποστολή πάει στην Ολλανδία. Και η τάση παραμένει ανοδική.