Tzένη Μπαλατσινού: Η Μαρέβα Μητσοτάκη ράβει το νυφικό της

31 Μαΐου 2019 13:00

Aνατροπές στον γάμο της χρονιάς -των Βασίλη Κικίλια, Τζένης Μπαλατσινού- δεν υπάρχουν. Θα γίνει με δόξα και τιμές στις 16 Ιουνίου, oπότε, μεταφερόμαστε στα πιο μοδάτα κομμάτια του στόρι. Συγκεκριμένα,  στο νυφικό της Τζένης.

Ακούμε, λοιπόν, ότι το νυφικό της το ράβει η μέλλουσα κυρία πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη. Πρόκειται για τη συνιδρύτρια με τη Δήμητρα Κολοτούρα του οίκου Zeus & Dione που χρησιμοποιεί για τις δημιουργίες του μετάξι από το Σουφλί.

Αναφορικά με την τελετή, η Τζένη Μπαλατσινού ανέφερε ότι η τελετή του μυστηρίου θα είναι ιδιαίτερα λιτή. «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βιώσουμε το μυστήριο, να νιώσουμε κατάνυξη και ευλογία».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην απόκτηση παιδιών με τον Βασίλη Κικίλια. «Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος μου, ο άντρας μου. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και ό,τι φέρει ο Θεός. Είναι πολύ προσωπικά αυτά και εμένα δεν μου αρέσει να λέω ούτε τι σκοπεύω να κάνω, ούτε τι σκέφτομαι. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να κοιτάς τον άλλον στα μάτια, να τον παίρνεις αγκαλιά το βράδυ και να νιώθεις ότι ανήκεις εκεί».

 TIP

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα τους είδαμε σε θεατρική έξοδο, στην παράσταση  «Όταν Κρεμάσουν τις Όμορφες» του Μάνου Τσιλιμίδη και στο τέλος πόζαραν με τον πρωταγωνιστή του έργου, τον ταλαντούχο Μανώλη Ιωνά.