Κατερίνα Καινούργιου: το Open της κλείνει τον δρόμο για μεταγραφή! Ενεργοποιεί την οψιόν του συμβολαίου της

17 Μαΐου 2021 08:30

Κατερίνα Καινούργιου: το Open της κλείνει τον δρόμο για μεταγραφή! Ενεργοποιεί την οψιόν του συμβολαίου της

Έντονο παρασκήνιο φαίνεται ότι υπάρχει στην περίπτωση της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια είναι από τα πιο καυτά ονόματα του μεταγραφικού παζαριού στην TV. Και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες.

Το παρασκήνιο για την Κατερίνα Καινούργιου μπορεί και να μην το μάθουμε ποτέ. Κι αυτό γιατί η παρουσιάστρια δεσμεύεται με συμβόλαιο με το Open.

Το κανάλι λέει «όχι» κλείνοντας έτσι την πόρτα σε υποψήφιους «μνηστήρες».

Η επιτυχία που σημειώνει, ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν η Καινούργιου έφερε τις εξελίξεις. Και στην πόρτα της παρουσιάστριας πρόταση από τηλεοπτικό σταθμό που θέλει να αλλάξει την πρωινή του ζώνη. Κι ενώ φαίνεται πως όλα είχαν βρει το δρόμο για τη μεταγραφή, το Open στυλώνει τα πόδια.

Ενεργοποιεί τη δυνατότητα που έχει βάσει συμβολαίου για +1 χρόνο, με μονομερή απόφαση του σταθμού. Έτσι, ενώ φαινόταν ότι ο δρόμος της μεταγραφής είχε ξεκινήσει, το Ανοικτό Κανάλι… κλείνει την πόρτα στην παρουσιάστριά του. Αποφασίζει πως θα την κρατήσει και για την επόμενη σεζόν.

Βέβαια, πλέον από τη νέα σεζόν το Open θα πρέπει να αναλάβει εξ ολοκλήρου την παραγωγή και τις υποχρεώσεις. Και αυτό είναι ένα θέμα. Από τη στιγμή που το κανάλι θέλει να περιορίσει τα έξοδα.