Η προσωπική μας μεταμόρφωση μέσα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να δώσει ικανοποιητικές οικονομικές λύσεις

17 Μαΐου 2021 07:45

Η προσωπική μας μεταμόρφωση μέσα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να δώσει ικανοποιητικές οικονομικές λύσεις

Ο Ήλιος στον Ταύρο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια της γης και του νερού. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και επαγγελματικές υποθέσεις. Θα έχουμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό.

Η προσωπική μας μεταμόρφωση μέσα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να δώσει ικανοποιητικές οικονομικές λύσεις. Και αυτό να δημιουργήσει ένα πλαίσιο ασφάλειας και σταθερότητας.

Είναι απαραίτητο να αξιοποιήσουμε το ψυχικό σθένος και την έντονη διαίσθηση που έχουμε σήμερα. Που θα μας βοηθήσουν να κατευθυνθούμε προς μία επιλογή που θα μας ευχαριστήσει στον απόλυτο βαθμό. Προσωπικά έχουμε την δυνατότητα να επικεντρωθούμε στο πάθος. Θα μας δώσει την ευκαιρία να βιώσουμε μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που έχουμε στη ζωή μας. Σημαντικές μπορεί να είναι οι συζητήσεις που θα οδηγήσουν στην μεταμόρφωση της δημόσιας εικόνας. Η εξέλιξη της σχέσης μας μοιραία θα μας επηρεάσει. Δεν αποκλείεται ακόμα να υπάρξει μία σημαντική νέα γνωριμία που θα μας οδηγήσει σε προσωπική αναγέννηση. Το αίσθημα θα είναι σε απόλυτη επαφή με τις ανάγκες μας. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Η Σελήνη θα παραμείνει στον Καρκίνο μέχρι το απόγευμα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μετά τα μεσάνυχτα δημιουργεί ένα έντονα ρομαντικό σκηνικό.

Τα συναισθήματα πλημμυρίζουν τη σχέση μας και θα δημιουργήσουν ονειρεμένες στιγμές για δύο.

Το πρωί η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και εξάγωνο με τον Ήλιο στον Ταύρο δημιουργώντας συνθήκες πόλωσης και έντασης σε οικογενειακό επίπεδο. Βεβαίως θετικό είναι το γεγονός ότι μας δίνεται η ευκαιρία να έχουμε διέξοδο και να βρούμε μέσα από πιθανά παιχνίδια εξουσίας και χειρισμού το θάρρος και την αυτοπεποίθησή που χρειάζεται. Είναι η στιγμή που πρέπει να αποκρούσουμε καθετί που μας καταπιέζει με αρμονικό και ήρεμο τρόπο. Μόνο αν διεκδικήσουμε την προσωπική μας ικανοποίηση μακριά από την καταπίεση και τον έλεγχο θα απολαύσουμε τις στιγμές που μας αξίζουν.

Μετά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και μας βοηθά να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στη συναισθηματική μας ζωή, τα παιδιά και τα ταλέντα που θα μας βοηθήσουν να εκφράσουμε την δημιουργικότητά μας.

πηγή: myastro