«Τα καλύτερά μας χρόνια» – «Ο μέγας υπνωτιστής» Άγγελος μαγεύει μεγάλους και μικρούς!

19 Μαΐου 2021 18:40

Τα καλύτερά μας χρόνια: δείτε ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί τον ρόλο του πατέρα του

Συνειδητοποιώντας ότι έχει το χάρισμα να γοητεύει τους γύρω του, ο Άγγελος αποφασίζει να γίνει υπνωτιστής! Το ίδιο πάνω-κάτω χάρισμα νιώθει να έχει όμως και η Πελαγία, η οποία, άθελά της, υπνωτίζει τους ηλικιωμένους της γειτονιάς. Στη γοητεία του καλοκαιριού του ’73 έχουν υποκύψει όλοι οι Αντωνόπουλοι, μέχρι που έρχονται τα απροσδόκητα μαντάτα της Νανάς, για να τους ξυπνήσουν απότομα στο νέο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα παρακολουθήσετε την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021, στις 22:00.

Μετά την τελευταία του επίσκεψη στο τσίρκο, ο Άγγελος παίρνει την πιο μεγάλη απόφαση της ζωής του: θα γίνει υπνωτιστής! Συνειδητοποιώντας πως έχει το χάρισμα να γοητεύει τους γύρω του, αποφασίζει πως θα τους υπνωτίζει μέχρι να υποκύψουν στις επιθυμίες του.

Photo credits: Ολγα Μαλέα

Το ίδιο πάνω-κάτω χάρισμα νιώθει να έχει όμως και η Πελαγία, η οποία, άθελά της, υπνωτίζει τους ηλικιωμένους της γειτονιάς, όπως τελευταία τον Αργύρη, συνταξιούχο αξιωματικό του Στρατού, ο οποίος αποζητεί εναγωνίως την παρέα της.

Photo credits: Ολγα Μαλέα

Στη γοητεία του καλοκαιριού του ‘73 που φτάνει, δείχνουν να έχουν πέσει, όμως, όλοι οι Αντωνόπουλοι, μέχρι που έρχονται τα απροσδόκητα μαντάτα της Νανάς, για να τους ξυπνήσουν απότομα…

Guests: Δημήτρης Αποστολόπουλος (Δεκανέας), Μάνια Γκουργιώτη (Άννα), Ειρήνη Ιωάννου (Ρηνούλα), Νίκος Καραγιώργης (Κώστας Καραγιώργης), Λεωνίδας Κουλουρής (Γαρύφαλλος Κοντούλας), Λευτέρης Κουμπούνης (Μωρό), Έμμυ Μαυρίκα (Κοκκινομάλλα), Αλέξανδρος Μυλωνάς (Αργύρης), Θανάσης Πατριαρχέας (Αποστόλης) Ζωή Σιγαλού (Τζούλια), Ειρήνη Χαραλάμπους (Μίκα)