Βαλάντης: «Η Ρούλα Κορομηλά μου χάλασε τη συνταγή της επιτυχίας στο ξεκίνημά μου – Μου άλλαξε την εμφάνιση»

19 Μαΐου 2021 16:45

Βαλάντης: «Η Ρούλα Κορομηλά μου χάλασε τη συνταγή της επιτυχίας στο ξεκίνημά μου - Μου άλλαξε την εμφάνιση»

Ο Βαλάντης σε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, παραδέχτηκε πως στο ξεκίνημα της καριέρας του, έκανε το λάθος να αλλάξει ριζικά την εμφάνισή του.

Βαλάντης: «Η Ρούλα Κορομηλά μου χάλασε τη συνταγή της επιτυχίας στο ξεκίνημά μου – Μου άλλαξε την εμφάνιση». Ο κόσμος όπως είπε τον είχε μάθει με άλλο look και η μεγάλη αλλαγή που του υπέδειξε η Ρούλα του κόστισε.

«Έπαιξε ρόλο η στροφή μου. Δηλαδή βγήκα ένα καλλιτέχνης με μούσι, δαχτυλίδια κ.ά. κι εκεί που έγινε αυτή η έκρηξη, άλλαξα εμφάνιση και στιλ κι έχασα τους φανατικούς οπαδούς. Χαλάσαμε την συνταγή της επιτυχίας.

Νομίζω ότι σε αυτό παρασύρθηκα από την Ρούλα Κορομηλά γιατί θα προέκυπτε τότε μία συνεργασία με τον Λευτέρη Πανταζή και την καλλιτεχνική επιμέλεια την είχε η Ρούλα. Εκείνον τον καιρό μου έλεγε ότι δεν είναι καλό το στιλ για την Ελλάδα.

Πράγματα κι επιχεςτα που τα άκουσα επειδή ήταν η Ρούλα. Με κούρεψε, μου έβαλε γραβάτα, κοστούμι και με έκανε έναν τραγουδιστή ίδιο με τους άλλους. Δεν έχω μιλήσει μαζί της για αυτό, ανακαλύπτεις το λάθος μετά. Δεν κατηγορώ.»

Η στροφή που θέλει να κάνει στη ζωή του

«Θέλω να κάνω το τραγούδι χόμπι, δεν θέλω να βιοπορίζομαι πια αυτό. Πρέπει να βάλεις τιμή στην τέχνη αλλά η τέχνη δεν έχει τιμή». Παράλληλα είπε πως αυτόν τον καιρό τελειώνει τις σπουδές του στην Αισθητική και Κοσμετολογία τις οποίες είχε αφήσει για την καριέρα του στο τραγούδι. Πιστεύει πως ο αυθορμητισμός του, είχε κόστος στον πορεία του. Γιατί ενώ δούλεψε σε μεγάλες πίστες, ήταν πάντα στη μαύρη λίστα.

https://youtu.be/iaVmd-S5LJg