Σάννυ Μπαλτζή: «Ανοίξαμε την εστίαση χωρίς μουσική και ακούγεται μια χάβρα. Η μουσική χαλαρώνει και ο κόσμος ακούει μουσική χωρίς να μιλάει»

20 Μαΐου 2021 17:15

Σάννυ Μπαλτζή: ««Ανοίξαμε την εστίαση χωρίς μουσική και ακούγεται μια χάβρα. Η μουσική χαλαρώνει και ο κόσμος ακούει μουσική χωρίς να μιλάει»

Η δημιουργός Σάννυ Μπαλτζή μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για το πως βίωσε μαζί με την κόρη της την καραντίνα. Παράλληλα αναφέρθηκε σε ορισμένα από τα πολύ μεγάλα τραγούδια της και στο παρασκήνιό τους.

Σάννυ Μπαλτζή: «Ανοίξαμε την εστίαση χωρίς μουσική και ακούγεται μια χάβρα. Η μουσική χαλαρώνει και ο κόσμος ακούει μουσική χωρίς να μιλάει»

«Ανοίξαμε χωρίς μουσική και ακούγεται μια χάβρα. Η μουσική χαλαρώνει και ο κόσμος ακούει μουσική χωρίς να μιλάει» είπε για ο άνοιγμα της εστίασης.

Οι ιστορίες πίσω από τα τραγούδια της

«Υπάρχουν πολλές ιστορίες πίσω από τα τραγούδια μου. Αυτοβιογραφικό είναι τα “Μικρά Μπαλκόνια” και πάντα αγαπάω το τελευταίο. Το “Σαν Χουάν” και τα “Δεύτερα Κλειδιά” της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, τα έκανα για να εκφραστώ και όχι για να γίνουν επιτυχία. Το “Παλιό μου Παλτό” ήταν να το πει ο Καρράς. Νομίζω δεν το είχε πει, για τη λέξη: “ψιχουλάκια από σνακ”. Το “Έλα” ήταν να το πει η Ελένη Πέτα. Μπήκε στο δίσκο της Ελεωνόρας τελευταία στιγμή».

Η καραντίνα και οι απώλειες που τη σημάδεψαν

«Περάσαμε το lockdown μαζί με την κόρη μου, τη Λόρα. Κοντέψαμε να τρελαθούμε. Βέβαια, ήρθαμε πιο κοντά. Είναι 18 ετών και σπουδάζει υποκριτική στη σχολή του Λαζόπουλου. Διαχειριστήκαμε την απώλεια δύσκολα. Η ζωή, η φύση σου δίνει δύναμη να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Τα τελευταία χρόνια έχω βιώσει πολλούς θανάτους και αντιλαμβάνομαι ότι αυτό δε φεύγει ποτέ. Της Αρλέτας τον θάνατο δεν τον ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου».

«Δεν έχω καμία ανάγκη, είμαι πολύ ευτυχισμένη, πολύ χαρούμενη. Τα τελευταία χρόνια, μπορεί να είναι και 10, είμαι μόνη μου, δεν είναι στα sos, δεν είναι στις ανάγκες μου αυτό το θέμα. Είμαι πολύ πλήρης και ίσως διανύω από τις καλύτερες φάσεις της ζωής μου».Δήλωσε καθώς μετά την απώλεια του συζύγου της, Νίκου Τριανταφυλλίδη, είναι μόνη της.

Τέλος, η Σάννυ Μπαλτζή αναφέρθηκε στα ριάλιτι που τα τελευταία χρόνια έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση και υπογράμμισε ότι είναι καρικατούρες, «Δεν έχουν την αίγλη των πρώτων. Δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον»