Ήλιος: ο Διονύσης βρίσκεται ακόμα στο κρατητήριο, ενώ ο δικηγόρος του προτείνει να ενοχοποιήσουν τον Φίλιππο

21 Μαΐου 2021 17:45

Ήλιος: ο Δημήτρης τραυματίζεται θανάσιμα

Ήλιος: Η ξαφνική άφιξη της Ελένης και της Μαριάνθης φέρνουν θετικές, αλλά και αρνητικές αλλαγές στη ζωή του Δημήτρη. Ο οποίος υποψιάζεται πως ο λόγος που ήρθε η Ελένη είναι άλλος από αυτόν που του λέει… Η Αλίκη προσεγγίζει ζεστά την Μαριάνθη και κάνει όνειρα για τον επικείμενο γάμο της με τον Δημήτρη.

Ήλιος: ο Διονύσης βρίσκεται ακόμα στο κρατητήριο, ενώ ο δικηγόρος του προτείνει να ενοχοποιήσουν τον Φίλιππο

Ο Φίλιππος υπερασπίζεται σε όλους την αθωότητα του Διονύση, χωρίς, όμως, να έχει ο ίδιος αξιόπιστο άλλοθι για το φόνο της κοπέλας που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό του. Συγχρόνως, ένα ατύχημα του Πέτρου με το ποδήλατο μοιάζει μάλλον με απειλητική προειδοποίηση για τον Φίλιππο.

Ο Διονύσης βρίσκεται ακόμα στο κρατητήριο, ενώ ο δικηγόρος του προτείνει να ενοχοποιήσουν τον Φίλιππο. Ο Δήμος προτείνει στη Λήδα να πάνε μαζί μια εκδρομή μέχρι την Κομοτηνή. Ο Νικήτας «δραπετεύει» από την φυλακή αυτήν την φορά, όμως, με την βοήθεια της αστυνομίας. Αποφασίζει να πλησιάσει ξανά τη Λήδα… Ο Δημήτρης πιστεύει ότι πίσω από τον φόνο της γυναίκας βρίσκεται κάποιος που θέλει να βλάψει τον Φίλιππο.

Η Διώνη υποπτεύεται τον πρώην σύντροφό της, τον Κρις, που έχει έρθει στην Καβάλα για να την διεκδικήσει ξανά. Η υποψίες της Αλίκης για την Ελένη ενισχύονται όταν πέφτει πάνω στον καβγά που έχει η Ελένη με έναν άντρα έξω από το σπίτι του Δημήτρη.

Ο Δημήτρης καλεί τον Φίλιππο για συμπληρωματική κατάθεση. Η Αθηνά αρχίζει να έχει τις αμφιβολίες της για τον Φίλιππο και, μαζί με την πίεση που δέχεται από τον ανακριτή, δίνει εντολή να προφυλακιστεί…