Masterchef 5: ο Πάνος Ιωαννίδης δίνει σούπερ spoiler για τους φιναλίστ του τελικού

21 Μαΐου 2021 09:00

Masterchef 5: ο Πάνος Ιωαννίδης δίνει σούπερ spoiler για τους φιναλίστ του τελικού

Δίνουν και παίρνουν τα spoiler για την τελική φάση του Masterchef 5. Απλώς όλες οι ενδείξεις πείθουν ότι είναι πλέον σχεδόν βέβαιο ότι ο τελικός θα έχει άρωμα γυναίκας.

Στο Masterchef 5 το μέγα ερώτημα που έχει προκύψει ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις είναι το εξης: Μαργαρίτα ή Μαρίνα; Ποια θα κερδίσει μία θέση στον τελικό ή μήπως θα είναι και οι δύο;

Η αλήθεια είναι ότι οι δύο τελευταίες αποχωρήσεις, των Τζιοβάνι και Ιωάννη προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση. Ιδιαίτερα του πρώτου που εκτός των συμπαικτών του έκανε και το twitter να κλαίει. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι ο Τζιοβάνι ήταν ο καλύτερος. Και ως μάγειρας και ως χαρακτήρας.

Την πεποίθησή του ότι ο τελικός θα έχει έντονο γυναικείο στοιχείο επιβεβαίωσε και ένας από τους κριτές, ο Πάνος Ιωαννίδης.

Δεν αρνήθηκε πως ο τελικός φέτος θα έχει άρωμα γυναίκας. Με εμφανές το μειδίαμα στο πρόσωπο του, ουσιαστικά έδωσε το φύλο του φιναλίστ.

Μαργαρίτα ή Μαρίνα; Μήπως και οι δύο…

Σε ανάλογο ερώτημα κλήθηκε να απαντήσει και το φαβορί του παιχνιδιού, που αποχώρησε. Ο Τζιοβάνι δεν έκρυψε την προτίμηση του στην Μαργαρίτα, βγάζοντας μια σιγουριά στα λεγόμενα του. Ως πιθανό παρτενέρ της ανέφερε τον Αλέξανδρο, ο οποίος από τότε που μπήκε εκ νέου στο παιχνίδι μοιάζει πολύ πιο δυνατός.