Στην Κεφαλλονιά γυρίζεται το γερμανικό «Bachelorette»! Η όμορφη γυναίκα που καλείται να διαλέξει ανάμεσα σε 21 άνδρες

22 Μαΐου 2021 09:50

Στην Κεφαλλονιά γυρίζεται το γερμανικό «Bachelorette»! Η όμορφη γυναίκα πυο καλείται να διαλέξει ανάμεσα σε 21 άνδρες

Περίοπτη θέση στον χάρτη των διεθνών παραγωγών έχει πλέον η Ελλάδα. Τα γυρίσματα πολλών ταινιών και τηλεοπτικών παραγωγών έχουν ήδη ξεκινήσει. Και εκείνη που ξεχωρίζει είναι η χολιγουντιανών παραγωγή της Disney για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Εκτός από παραγωγές ταινιών, τηλεοπτικών σειρών έρχονται και τα ξένα ριάλιτι. Στην τελευταία κατηγορία ξεχωρίζει το γερμανικό «Bachelorette». Του οποίου τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες στην Κεφαλονιά.

Μια όμορφη γυναίκα καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε 21 άνδρες εκείνον που θα κατακτήσει την καρδιά της.

Ήδη στο νησί του Ιονίου βρίσκεται το γερμανικό συνεργείο για τα γυρίσματα του ριάλιτι. Ενώ η εταιρεία που έχει κανονίσει τους χώρους των γυρισμάτων και τη διαμονή των παικτών έχει ήδη επιλέξει δύο ακίνητα. Συγκεκριμένα στην περιοχή Αη Χέλη. Το ένα από αυτά ανήκει στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Πέτρο Ευθυμίου.

Το concept είναι αρκετά γνωστό σε όλους, αφού θυμίζει το γνωστό ριάλιτι «Bachelor». Στο συγκεκριμένο ριάλιτι το μόνο που αλλάζει είναι οι ρόλοι. Μια πανέμορφη γυναίκα καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε 21 άνδρες εκείνον που θα κατακτήσει την καρδιά της.

Ήδη το συνεργείο είχε έρθει εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα στην Κεφαλονιά για να επιλέξει τις τοποθεσίες των γυρισμάτων. Όλο το τεχνικό προσωπικό μένει στο ξενοδοχείο «White Rocks» στην περιοχή Λάσση.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από έναν χρόνο και πάλι η γερμανική παραγωγή του παιχνιδιού γνωριμιών είχε επιλέξει την Κρήτη, και συγκεκριμένα τα Χανιά, για τηλεοπτικά γυρίσματα.