House of Fame: αποχώρησαν η Μαριάννα και η Κόνι – Έτσι διαμορφώθηκε η εξάδα του μεγάλου τελικού

22 Μαΐου 2021 10:45

House of Fame: αποχώρησαν η Μαριάννα και η Κόνι - Έτσι διαμορφώθηκε η εξάδα του μεγάλου τελικού

Οι σπουδαστές του House of Fame του ΣΚΑΪ ανέβηκαν ξανά στη σκηνή. Με στόχο να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Προσπαθώντας να κερδίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

House of Fame: αποχώρησαν η Μαριάννα και η Κόνι – Έτσι διαμορφώθηκε η εξάδα του μεγάλου τελικού

Από όλους μόνο η Βένια Καραγιαννίδου, έχει περάσει απευθείας στον μεγάλο τελικό του House of Fame από την περασμένη κιόλας εβδομάδα.

Οι σπουδαστές ήταν κατά γενική ομολογία σε καλή ημέρα, σύμφωνα με τους κριτές. Οι οποίοι ωστόσο είχαν συμβουλευτικό ρόλο απόψε, καθώς δεν βαθμολογούσαν.

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και αποφάσισε ότι από την ακαδημία, μία εβδομάδα πριν από τον μεγάλο τελικό αποχωρούν η Κόνη και η Μαριάννα .

Η Μαριάννα και ο Στέφανος, το ζευγάρι του σπιτιού έμεινε στο τέλος. Mε τη Μαριάννα να βάζει τα κλάματα πριν από την ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα ότι θα αποχωρήσει. Από την άλλη ο Στέφανος την παρακαλούσε να σταματήσει.

Στον τελικό του House of fame, λοιπόν, θα βρεθούν οι Γιάννης Αρβανιτίδης, Jimmy Sion, Άρης Βανταράκης, Γιώργος Σπετσιώτης, Στέφανος Πιτσίνιαγκας και Βένια Καραγιαννίδου!