Eurovision 2021 – Στεφανία Λυμπερακάκη: οι τελευταίες δηλώσεις της πριν από τον μεγάλο τελικό «Είναι όνειρο! Είναι όνειρο»

22 Μαΐου 2021 13:45

Eurovision 2021 - Στεφανία Λυμπερακάκη: η τελευταίες δηλώσεις της πριν από τον μεγάλο τελικό

Η Στεφανία Λυμπερακάκη μίλησε στα ελληνικά κανάλια που την περίμεναν μετά τον ημιτελικό της Eurovision 2021 στο Ahoy Arena.

Eurovision 2021 – Στεφανία Λυμπερακάκη: η τελευταίες δηλώσεις της πριν από τον μεγάλο τελικό

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν άκουσα ότι περνάω ήταν “Oh my God”. Πέρασε από το μυαλό μου ότι δεν θα περάσω και είπα “οκ, πάμε σπίτι”. Είχα άγχος αλλά το κοινό με ηρέμησε που μου φώναζε. Είδα το βίντεο μετά και μου άρεσε πολύ. Έχουμε κάνει πολλές πρόβες. Στον τελικό δεν θα αλλάξω τίποτα. Θέλω να αλλάξω λίγο το βλέμμα μου, θέλω να είμαι πιο χαρούμενη. Το πρώτο μήνυμα που πήρα ήταν από τη μαμά μου».

Παράλληλα μίλησε και στην εκπομπή Mega Star και δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη αλλά έχω άγχος πολύ. Ναι, έχω πολύ άγχος» παραδέχθηκε με χαμόγελο η εκπρόσωπος της Ελληνικής συμμετοχής στον μουσικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό. «Από 8 χρονών ήθελα πάρα πολύ να είμαι στην Eurovision, έβλεπα τον Σάκη Ρουβά και έλεγα πως θέλω και γω το θέλω αυτό! Και τώρα είμαι εδώ και δεν το πιστεύω ακόμα. Είναι όνειρο! Είναι όνειρο».

«Θέλω να πάω στην γιαγιά μου, στον παππού μου στον Έβρο και μετά θέλω να έρθω ξανά στην Αθήνα και να τραγουδάω και να κάνω ότι θέλω» συμπλήρωσε γλυκά η Stefania στο MEGA Star. «Θέλω να σας κάνω όλους υπερήφανους, σας αγαπάω πάρα πολύ και σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα τα δώσω όλα για την Ελλάδα».

https://streamable.com/7gzbu9