Καλό είναι να είμαστε φειδωλοί στα λόγια μας και επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις που ακούμε

23 Μαΐου 2021 07:45

Καλό είναι να είμαστε φειδωλοί στα λόγια μας και επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις που ακούμε

Το τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζει την κρίση κυρίως των ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού. Δεν είναι εύκολο να αντιληφθούμε την πραγματικότητα καθώς οι ψευδαισθήσεις κυριαρχούν.

Καλό είναι να είμαστε φειδωλοί στα λόγια μας και επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις που ακούμε. Και μπορεί να μας κατευθύνουν σε λάθος επιλογές. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε καθοριστικές συζητήσεις και συμφωνίες σήμερα. Αφού το πιθανότερο είναι να καταλήξουν σε απογοήτευση. Προσοχή ακόμα θα πρέπει να δείξουμε σε πρόσωπα που μας προσεγγίζουν. Είναι εύκολο να μας εξαπατήσουν κρύβοντας την πραγματικότητα και δημιουργώντας μία στρεβλή εικόνα των πραγμάτων που μας αφορούν.

Στα επαγγελματικά, είναι προτιμότερο να μείνουμε μακριά από υπογραφή συμφωνιών. Καθώς αργά ή γρήγορα θα ανακαλύψουμε ότι η εμπλοκή μας σε συγκεκριμένες συνεργασίες δεν ήταν επωφελής για εμάς. Στα αισθηματικά, είναι εύκολο να δεσμευτούμε σε καταστάσεις και υποσχέσεις στις οποίες δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε. Παράλληλα η αμέριστη εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που μόλις γνωρίσαμε μπορεί να αποβεί μοιραία στις επιλογές μας. Άρα καλό είναι να είμαστε φειδωλοί στα λόγια μας και επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις που ακούμε.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Υδροχόο τα ξημερώματα μας βοηθά να ξεκινήσουμε την ημέρα μας έχοντας συναισθηματική σταθερότητα και αποφασιστικότητα. Το πρωί το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Διδύμους δημιουργεί την ανάγκη να κατανοήσουμε το περιβάλλον που κινούμαστε.

Σχέσεις και συνεργασίες μας απασχολούν έντονα και δείχνουμε τη διάθεση να αντιληφθούμε αυτά που ικανοποιούν πρόσωπα σημαντικά για εμάς.

Αργότερα όμως η διάθεσή μας αλλάζει, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο. Δημιουργώντας υπερένταση τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στην οικογενειακή μας ζωή. Προσοχή σε σπασμωδικές συμπεριφορές και κινήσεις που τελικά μπορεί να πληγώσουν πρόσωπα που είναι καθοριστικά για εμάς. Δεν πρέπει να προβούμε σε επιλογές ή χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που τελικά θα ενοχλήσουν το οικείο περιβάλλον.

Ευτυχώς, το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή στους Διδύμους. Δημιουργώντας την ανάγκη για επικοινωνία που θα βοηθήσει να επιλυθούν παρεξηγήσεις και κόντρες. Μπορούμε να περάσουμε όμορφες στιγμές με πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος που θα μας βοηθήσουν να χαλαρώσουμε.

πηγή: myastro