Τι είπαν Μαστοράκης-Χειλουδάκη για την απώλεια της Τζούλιας Μπάρκα (βίντεο)

30 Μαΐου 2019 14:30

Πολλοί ήταν εκείνοι που συγκινήθηκαν με τον θάνατο της Τζούλιας Μπάρκα. Η ηθοποιός, εξάλλου, ήταν πολύ αγαπητή σε όλους, δεν είχε πειράξει ούτε κουνούπι.

Η Τζένη Χειλουδάκη, με την οποία στο παρελθόν είχαν ιστορικές κόντρες στα παράθυρα των μεσημεριανών εκπομπών, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αφιερωμένη στην Τζούλια Μπάρκα.

Με ένα στιγμιότυπο από έναν τηλεοπτικό καβγά τους και με ένα ειλικρινές κείμενο, η Τζένη Χειλουδάκη έδειξε ότι “λύγισε” απ’ τον χαμό της κι αποχαιρέτησε την  ηθοποιό με τον δικό της τρόπο.

Η ανάρτηση της Τζένης

«Στις εποχές της απόλυτης νιότης και τρέλας,αυτές τις εποχές που με τύφλωναν ανόητα και ανούσια πράγματα ξοδεύτηκα σε απόλυτες ξεφτίλες στα τηλεοπτικά καναλάκια… Δυστυχώς ,αυτό θα με στοιχειώνει μέχρι την τελευταία μου ανάσα… Όμως προχώρησα και αγκάλιασα τα πραγματικά όμορφα αυτής της ζωής… Όσο και να φτύνω όμως τα ξεχασμένα ανόητα χρόνια εκείνα που η δίψα για δημοσιότητα έκανε το τέρας μέσα μου να κυριαρχεί, δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι ακριβώς αυτά τα χρόνια έπλασαν τη Τζένη του σήμερα… Αντίο Τζούλια… Δεν υποφέρεις πια… Είσαι χαρούμενη και γελάς ενώ ταξιδεύεις στο σύμπαν…»

 

Ο Νίκος Μαστοράκης έκανε τη δική του, προσωπική αφιέρωση και τα είπε όλα σε δυο λόγια.

O Nίκος Μαστοράκης που της είχε κάνει συνέντευξη όταν η Τζούλια είχε μπλεξίματα με την δικαιοσύνη, αλλά και τα.., «naked news» μίλησε με όμορφα λόγια για την καλόψυχη ηθοποιό, όπως ανέφερε»…

«Στο «Αργά,» ο Θοδωρής Αθερίδης ειχε πει: «Θα γυρίσουμε σελίδα, έτος, περιεχόμενο και πρόσωπο κανοντας rewind σε μια θλιβερή ιστορια. Τη Τζούλια Μπάρκα του 2002 και τη Τζούλια Μπαρκα του 2008. Ηταν μια ιστορια ανθρωπινης αδικιας για μια γυναικα που ποτε δεν πειραξε κανενα και την πειραξαν πολλοι. Το 2002 η Τζουλια Μπαρκα, τηλεπερσονα και celeb των ταμπλοϊντς μπλεχτηκε σε ένα σκανδαλο, εμπλεξε με την αστυνομια, κατηγορηθηκε, απολογηθηκε και στην κουβεντα του 2002 με τον Νικο Μαστορακη, απαντησε σε πολύ σκληρες ερωτησεις. Εγινε σαλος με τα Naked News και το γδυσιμο της καθως διαβαζε ειδησεις και μετα, το αναπαντεχο. Ένα κρυολογημα που εγινε πνευμονια και η πνευμονια εγινε εγκεφαλικο που την αφησε με κινητικα και όχι μονο προβληματα. Τα δυο rewind σε ένα (με αποσταση μερικων χρονων το δευτερο,) ολοκληρωνουν τη συγκλονιστικη ιστορια της Τζουλιας Μπαρκα. Το δραμα μιας ζωης που, ακομη και σημερα, κανει βηματα προοδου.»
Ενα πανκαλο πλασμα, η Τζουλια, χτυπημενη και απο τον καρκινο, μας αφησε για να παει κοντα σε αλλους αγγελους».

 

Δημοσιεύτηκε από Nico Mastorakis
5.983 προβολές
Αποθήκευση
-19:51

Άνοιγμα σε νέα καρτέλα

ΑΝΤΙΟ ΤΖΟΥΛΙΑ, ΨΥΧΟΥΛΑ ΚΑΛΗ
Στο “Αργα,” ο Θοδωρης Αθεριδης ειχε πει: “Θα γυρισουμε σελιδα, ετος, περιεχομενο και προσωπο κανοντας rewind σε μια θλιβερη ιστορια. Τη Τζουλια Μπαρκα του 2002 και τη Τζουλια Μπαρκα του 2008. Ηταν μια ιστορια ανθρωπινης αδικιας για μια γυναικα που ποτε δεν πειραξε κανενα και την πειραξαν πολλοι. Το 2002 η Τζουλια Μπαρκα, τηλεπερσονα και celeb των ταμπλοϊντς μπλεχτηκε σε ένα σκανδαλο, εμπλεξε με την αστυνομια, κατηγορηθηκε, απολογηθηκε και στην κου

https://www.facebook.com/nico.mastorakis/videos/1603263909807666/

Εδώ να προσθέσουμε ότι xθες έγινε η κηδεία της, κατά τη διάρκεια της οποίας κατέρρευσε η μητέρα της. Τι να πεις σε έναν άνθρωπο που χάνει το παιδί του. Τι…