Έρχεται η τηλεοπτική βόμβα της χρονιάς; Η χρυσή πρόταση στους τρεις κριτές του Masterchef 5 για να φύγουν από το ριάλιτι μαγειρικής

23 Μαΐου 2021 08:00

Από το Masterchef στο Dancing with the stars; Η πρόταση βόμβα και το μεγάλο «ναι» που έρχεται

Τα μαγειρέματα είναι πάρα πολλά για το τηλεοπτικό τοπίο της νέας σεζόν. Και μάλιστα τα μαγειρέματα γίνονται ακόμα και εκεί που κανείς δεν το περιμένει. Πώς θα σας φαινόταν μία νέα τριάδα στην κριτική επιτροπή του Masterchef;

Αναμφισβήτητα η μεγάλη επιτυχία του MasterChef είναι η τριάδα των κριτών. Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι από τις πιο πετυχημένες τριάδες. Έχουν «δέσει» μεταξύ τους με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργήσει μία πολύ ισχυρή ομάδα.

Όπως αποκαλύπτει ο τηλεοπτικός ρεπόρτερ Γρηγόρης Μελάς, η… γκουρμεδιά των κριτών του MasterChef, άνοιξε την όρεξη σε αντίπαλο κανάλο του Star. Που έχει ξεκινήσει το… ψήσιμο.

Σε πολύ φιλικό και άκρως διερευνητικό προς το παρόν επίπεδο, τους έγινε πρόταση από τον Tούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί.

Στόχος του τελευταίου είναι να τους κλείσει για ένα καινούργιο ριάλιτι μαγειρικής που θέλει να βγάλει στον ΣΚΑΪ στα μέσα της επόμενης σεζόν.

Δεν έχει σχέση με το «Κάτι ψήνεται» που θα βγάλει η Acun Medya στον ΣΚΑΪ στις αρχές της σεζόν. Αλλά ένα άλλο, καινούργιο μαγειρικό ριάλιτι που έχει η τούρκικη εταιρεία και θέλει να το φέρει και στη χώρα μας. Το «ψήσιμο» μάλιστα είναι πολύ έντονο και η πρόταση είναι χρυσή.

Βέβαια δικαιολογημένα εκτιμάται ότι το Star δεν θα αφήσει εύκολα τους Ιωαννίδη, Κοντιζά και Κουτσόπουλο να φύγουν. Γνωρίζει ότι το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας του ριάλιτι οφείλεται σε αυτούς. Όμως στο τέλος της σεζόν προμηνύεται γερό ντέρμπι.