Masterchef 5: αυτή είναι η τελική τριάδα! Ποιος φεύγει από το σπίτι μετά τον Παύλο

24 Μαΐου 2021 08:10

Μαργαρίτα Νικολαΐδη – Παύλος Χάππιλος: το Masterchef 5 γέννησε μία πολύ δυνατή φιλία αλλά και μία δυνατή συνεργασία στην τηλεόραση (φωτογραφίες)

Ο Παύλος Χάππιλος, όπως πρώτο σας αποκάλυψε το iciao θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει από το Masterchef 5. Και τα spoilers συνεχίζουν να δίνουν και να παίρνουν για τον επόμενο που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής.

Όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι ο Αλέξανδρος μια και οι προβλέψεις επιμένουν για την τελική τριάδα. Σε αυτήν υποστηρίζουν και μάλιστα με τρόπο κατηγορηματικό ότι θα είναι η Μαργαρίτα, η Μαρίνα και ο Διονύσης.

Επομένως, δείχνει δεδομένο ότι ο επόμενος που θα φύγει από το σπίτι του MasterChef 5 θα είναι ο Αλέξανδρος.

Επιβεβαιώνονται όλες οι φήμες που θέλουν το φετινό ριάλιτι να έχει πολύ έντονο άρωμα γυναίκας. Κι αυτό γιατί ο μεγάλος τελικός (όλα δείχνουν ότι θα γίνει στις 9 Ιουνίου) θα έχει σίγουρα μία γυναικεία παρουσία.

Μπορεί και δύο αν περάσουν η Μαργαρίτα και η Μαρίνα. Η πρώτη θεωρείται σίγουρη και μάλιστα κατά πολλούς είναι το ακλόνητο φαβορί για τον φετινό τίτλο. Για τη δεύτερη θέση στον τελικό λέγεται ότι θα γίνει μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Μαρίνα και Διονύση. Και τα περισσότερα spoilers δείχνουν Διονύση ως τον έτερο φιναλίστ Ίδωμεν…