Άγριες μέλισσες spoiler: ανατροπή με τον Αιμίλιο Χειλάκη! Πότε εισβάλλει στη σειρά ως Ακύλας Μεγαρίτης

26 Μαΐου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: τα πρώτα γυρίσματα του Αιμίλιου Χειλάκη στο Διαφάνι! Ξεκίνησε ήδη ο τρίτος κύκλος (φωτογραφίες)

Η είσοδός του στις Άγριες μέλισσες προκάλεσε ενθουσιασμό. Άλλωστε μιλάμε για έναν από τους καλύτερους Έλληνες ηθοποιούς της γενιάς του. Ο Αιμίλιος Χειλάκης όπως σας αποκαλύψαμε, θα είναι ο νέος «κακός» της σειράς.

Μόνο που η είσοδός του στις Άγριες μέλισσες δεν θα γίνει στον τρίτο κύκλο. Είπαμε, έρχονται ανατροπές στη σειρά. Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα εμφανιστεί στον δεύτερο κύκλο και συγκεκριμένα στο τελευταίο επεισόδιο.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι ο νέος κακός κι αδίστακτος χαρακτήρας. Θα αναλάβει ξανά τα ηνία στους Αβάντες, έχοντας στο πλευρό του τον αγαπημένο του αδελφό, τον Αχιλλέα. Όλοι θα εκτελούν εντολές του, ενώ με τον Δούκα θα αναπτυχθεί μία ιδιαίτερη φιλία.

Ο Ακύλας θα “εισβάλλει” στις Άγριες Μέλισσες στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου.

Όταν η μαύρη μέρα ξημερώσει στο Διαφάνι, μετά από κάποια χρόνια, ο Ακύλας θα βρίσκεται εκεί. Όλοι θα θρηνούν τη μεγάλη απώλεια του Μιλτιάδη, με τις αδελφές Σταμίρη να έχουν χάσει το σπίτι τους.

Αντίστοιχα, οι Σεβαστοί θα έχουν αποδεκατιστεί. Η Πηνελόπη έχει εγκαταλείψει το Διαφάνι, αλλά και την Ελλάδα γενικότερα. Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής θα έχουν ήδη ρίξει μαύρη πέτρα στους γονείς τους. Ενώ ο Δούκας θα είναι αντιμέτωπος με το νόμο και τις παρανομίες του.