Η ανάγκη να ζήσουμε το απόλυτο, το ονειρικό μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθος πρόσωπα

27 Μαΐου 2021 07:45

Η ανάγκη να ζήσουμε το απόλυτο, το ονειρικό μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθος πρόσωπα

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αναστατώνει την προσωπική ζωή των ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού. Η ανάγκη να ζήσουμε το απόλυτο, το ονειρικό μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθος πρόσωπα

Η ανάγκη να ζήσουμε το απόλυτο, το ονειρικό μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθος πρόσωπα.

Σε πρόσωπα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη μας. Είναι εύκολο σήμερα να μπούμε μέσα σε μία διαδικασία σκέψεων που δεν έχουν ρεαλιστική βάση. Λόγω της θολής κατάστασης που επικρατεί. Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσουμε ευθύς εξαρχής ποια πρόσωπα πραγματικά ενδιαφέρονται για εμάς. Και ποιοι είναι αυτοί που έχουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις.

Κρυφά κίνητρα και ανομολόγητες υποθέσεις είναι πιθανόν να επηρεάζουν την συμπεριφορά ατόμων που μας προσεγγίζουν. Προτιμότερο είναι λοιπόν να μην εμπιστευτούμε τυφλά πρόσωπα που μπορεί να γνωρίσουμε σήμερα. Να μην προχωρήσουμε σε μία σημαντική απόφαση που μπορεί να επηρεάσει την παρούσα σχέση μας. Στα οικονομικά, καλό είναι να αποφευχθούν πιθανές συμφωνίες. Καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε απώλειες και απογοήτευση. Προσοχή σε έξοδα που είναι πολύ εύκολο να πραγματοποιηθούν. Δεν υπάρχει η απαιτούμενη αίσθηση για αυτοσυγκράτηση. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη αφιερώνουμε χρόνο σε πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον μας. Που μπορούν να μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε και να προχωρήσουμε μέσα από νέες φιλοσοφικές και πνευματικές αναζητήσεις στις οποίες εμπλεκόμαστε. Μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο φροντίζοντας να ισορροπήσουμε συναισθηματικά, καθώς βρισκόμαστε στον απόηχο της έκλειψης που πραγματοποιήθηκε χθες.

Νωρίς το απόγευμα όμως ο συναισθηματισμός κορυφώνεται, καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη από τους Διδύμους και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Υπερβολικές απαιτήσεις και παραπλανητικές συμπεριφορές μπορεί να μας απογοητεύσουν. Ερχόμαστε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα στην προσωπική μας ζωή. Προσοχή παράλληλα και σε οικονομικά ζητήματα καθώς είναι εύκολο να ξεφύγουμε υπερβάλλοντας σε έξοδα ή σε φιλοδοξίες σχετικά με συμφωνίες που θέλουμε να πετύχουμε.

Αργότερα η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή στους Διδύμους μπορεί να μας οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο και κοντινό μας περιβάλλον. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε πιθανές αντιδικίες και να προσπαθήσουμε να βρούμε την χρυσή τομή των πραγμάτων που θα ικανοποιήσει τους πάντες.

πηγή: myastro