Τα ξημερώματα η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω ευνοώντας καθοριστικά τα ζώδια της γης και του νερού

28 Μαΐου 2021 07:45

Τα ξημερώματα η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω ευνοώντας καθοριστικά τα ζώδια της γης και του νερού

Τα ξημερώματα η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω ευνοώντας καθοριστικά τα ζώδια της γης και του νερού. Η Σελήνη στο ζώδιο της αδυναμίας της δεν μπορεί να εκδηλώσει με ευκολία συναισθήματα και ευαισθησίες.

Τα ξημερώματα η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω ευνοώντας καθοριστικά τα ζώδια της γης και του νερού.

Η ανάγκη στρέφεται στην επαγγελματική ζωή και σε ότι αφορά ζητήματα κοινωνικής καταξίωσης καθώς μέσα από την καριέρα μας μπορούμε να νιώσουμε αυτοπεποίθηση. Επικεντρωνόμαστε σε υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να προκύψουν μέσα στην ημέρα καθώς αυξάνονται σημαντικά.

Παράλληλα όμως μας δίνουν την ευκαιρία να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες και να ανοίξουμε νέους δρόμους εξέλιξης και καθιέρωσης. Δεν αποκλείεται ακόμα να υπάρξουν νέες ευκαιρίες ή νέες προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα μας οδηγήσουν πιο κοντά στα όνειρά μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε αισθηματικά μας καθώς λόγω του φόρτου εργασίας, ενδέχεται να αποστασιοποιηθούμε από το ταίρι μας αποστασιοποιούμαστε από το ταίρι μας. Είναι προτιμότερο να ισορροπήσουμε τον χρόνο μας φροντίζοντας να δώσουμε στον άνθρωπο που έχουμε στη ζωή μας την απαραίτητη προσοχή. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Νωρίς το πρωί η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στους Ιχθύες.

Βοηθώντας μας να βρούμε την αισιοδοξία και την θετική διάθεση. Που απαιτείται για να αντιμετωπίσουμε πιθανά ζητήματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Γεγονός είναι ότι μπορούμε να αφήσουμε το άγχος στο περιθώριο. Καθώς νιώθουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει ώστε να πετύχουμε επαγγελματικούς στόχους. Ευθύνες και υποχρεώσεις εξελίσσονται ομαλά και το πιθανότερο είναι να μην αντιμετωπίσουμε εμπόδια ή καθυστερήσεις ως προς την ολοκλήρωσή τους. Σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξουν νέες προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που έρχονται να κλείσουν κεφάλαια του παρελθόντος.

Φαίνεται ότι μέσα από αυτές μπορούμε να αντιληφθούμε πραγματικά τι είναι αυτό που μας ταλαιπωρεί και δεν μας επιτρέπει στην επαγγελματική μας ζωή να εξελιχθούμε. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να απογειωθούμε αξιοποιώντας πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να έρθουν. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να εμπιστευτούμε το φύλακα-άγγελο μας και να δώσουμε στον εαυτό μας την δυνατότητα να δοκιμαστεί σε κάτι καινούργιο που μπορεί να αποδώσει το καλύτερο δυνατό για εμάς.

πηγή: myastro