House of Fame – Κόνη Μπιζιντή: αποκαλύπτει ποιος πιστεύει ότι θα κερδίσει στον τελικό «Στην Ακαδημία έχτισα γερό στομάχι»

28 Μαΐου 2021 15:45

House of Fame - Κόνη Μπιζιντή: αποκαλύπτει ποιος πιστεύει ότι θα κερδίσει στον τελικό «Στην Ακαδημία έχτισα γερό στομάχι»

Ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν από τα πρώτα live του House Of Fame είναι η Κόνη Μπιζιντή. Μπορεί οι φωνητικές της ικανότητες να μην ήταν άριστες, δεν έπαψε όμως να δουλεύει σύμφωνα με όσα της έλεγαν οι καθηγητές της Ακαδημίας.

House of Fame – Κόνη Μπιζιντή: αποκαλύπτει ποιος πιστεύει ότι θα κερδίσει στον τελικό «Στην Ακαδημία έχτισα γερό στομάχι»

Με μια εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση, προσπάθησε να πείσει την κριτική επιτροπή και για την φωνή της. Κι ως ένα σημείο το κατάφερε, αφού αποχώρησε μόλις μια εβδομάδα πριν από τον τελικό. Κάτι που δεν περίμενε και η ίδια. Νόμιζε αρχικά πως θα αποχωρούσε από τις πρώτες εβδομάδες, γιατί την είχαν δυσκολέψει πολύ οι προσπάθειες και οι πρόβες.

Ο λόγος φυσικά για την εντυπωσιακή Κόνη, την παίκτρια που γνωρίσαμε μέσα από τη μουσική Ακαδημία του ΣΚΑΪ. Το μεσημέρι της Πέμπτης συναντήθηκε τηλεοπτικά με τον Νίκο Μουτσινά, κάνοντας μάλιστα δυνατή είσοδο τραγουδώντας το “Πάω”. Ο παρουσιαστής τραγούδησε και χόρεψε μαζί της στο ρυθμό του τραγουδιού και δεν παρέλειψε να της πει πόσο όμορφη είναι.

Ο Νίκος Μουτσινάς την ρώτησε ποιον βλέπει νικητή στον τελικό του House of Fame κι εκείνη απάντησε πως είναι ανάμεσα στον Γιώργο Σπετσιώτη και τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα. Θα μπορούσε όμως να είναι και η Βένια, την οποία θεωρεί φωνάρα.