Las Estrellas: Η Virginia, η Flor και ο Federico ζητούν συγγνώμη από τη Miranda

30 Μαΐου 2021 21:45

Las Estrellas: Οι αδελφές γιορτάζουν και νιώθουν υπερήφανες για ότι έχουν καταφέρει.

Δευτέρα στις 17.00

Η Virginia ονειρεύεται το Javo να ομολογεί ότι κοιμήθηκε με τη Miranda. Ξυπνάει μπερδεμένη και επιτίθεται στη Miranda η οποία θυμώνει. Ο Federico και η Flor την αμφισβητούν και θεωρούν ότι πρόκειται για παρανόηση. Η Virginia, η Flor και ο Federico ζητούν συγγνώμη από τη Miranda, αλλά εκείνη δε τους συγχωρεί. Πηγαίνει με τον Damian σε ένα μουσικό φεστιβάλ.

Ο Javo συναντά στο πάρκο την Ángela, μια παλιά του φίλη και θυμούνται ιστορίες από το παρελθόν. Η Virginia του λέει ότι τον αγαπά και τον χρειάζεται. Η Carla ταξιδεύει με τον Alfonso, ενώ ο Lucho την ψάχνει.Η Lucia ανησυχεί επειδή ξέχασε να πάρει τα αντισυλληπτικά χάπια της και διστάζει να καλέσει τον γυναικολόγο της. Ο Mariano της κάνει μια κουβέντα και εκείνη αλλάζει στάση.

Η Jazmín και η Elena μαλώνουν. Η Elena πηγαίνει σε ένα συνέδριο για μερικές ημέρες. Η Jazmín φέρεται απότομα στη Flor και εκείνη αναστατώνεται και καλεί τη Norma, μια φίλη της από την ομάδα θεραπείας. Συναντιούνται στο πάρκο και εκείνη προσπαθεί μάταια να την ηρεμήσει. Τελικά, η Virginia και η Miranda την ενθαρρύνουν να εκδηλώσει τα συναισθήματά της και η Flor βρίσκει την Jazmín στο ξενοδοχείου και τη φιλά.

Τρίτη

Η Flor νιώθει ότι χάνει την Jazmín, ενώ εκείνη της εξηγεί ότι το μόνο που θέλει είναι να τη φροντίζει γιατί την αγαπά πάρα πολύ. Στο τέλος πάνε μαζί στο Tigre.

Η Lucia θέλει να περάσει τη νύχτα με το Mariano, αλλά η Carla πηγαίνει στο διαμέρισμά της σε άσχημη κατάσταση αφού τα πράγματα με τον Alfonso δεν πηγαίνουν καλά. Ο Lucho δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της, αφού αισθάνεται ότι τον κοροϊδεύει. Η Lucia θέλει να την διώξει από το διαμέρισμά αλλά ο Mariano της προτείνει να την ακούσει πρώτα! Λυπάται να την βλέπει να κλαίει και την παρηγορεί.

Η Carla μιλά με τον Federico ο οποίος προσπαθεί να την βοηθήσει να χειρίζεται καλύτερα τις σχέσεις της. Η Miranda λέει στον Federico ότι δεν βλέπει κανέναν άλλο και ότι θέλει να είναι μαζί του.Ο Javo συναντά μια παιδική του φίλη, και της μιλάει για την αγάπη που νιώθει για την Virginia.