Η Γη της Ελιάς: συμπληρώνεται το καστ της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου! Όλες οι «βαριές» υπογραφές

30 Μαΐου 2021 09:00

Η Γη της Ελιάς: συμπληρώνεται το καστ της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου! Όλες οι «βαριές» υπογραφές

Ολοκληρώνεται το καστ της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου. Η Γη της Ελιάς είναι το μεγάλο στοίχημα του ηθοποιού, σκηνοθέτη και παραγωγού που είναι έτοιμος να κερδίσει τη μεγάλη μάχη της τηλεθέασης.

Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου αποφάσισαν να μη συμμετέχουν με κάποιο ρόλο. Είναι κάτι που συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτή τη φορά έχουν αποφασίσει να μείνουν πίσω από τις κάμερες.

Μόλις πρόσφατα ο Κούλλης Νικολάου μίλησε στο διαδικτυακό κανάλι της Κύπρου Digital TV. Και αναφέρθηκε στη νέα σειρά που ετοιμάζει με τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου. Τονίζοντας πως πρόκειται για τη πιο ακριβή παραγωγή απ’ όσες έχουν κάνει μέχρι σήμερα.

«Είναι η πιο πολυδάπανη και σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει ποτέ. Είναι γυρίσματα άνευ προηγουμένου. Πρόκειται για διαδικασίες που θα δούμε πρώτη φορά, μια ανανέωση εκπληκτική ως προς την σκηνοθεσία, την εικόνα, το κάστινγκ κ.τ.λ. Και παράλληλα υπάρχει ένα πολύ δυνατό και αλλιώτικο σενάριο αυτή τη φορά από την Βάνα Δημητρίου».

Ο Κούλλης Νικολάου δεν θα συμμετέχει ως ηθοποιός στη νέα αυτή σειρά «Η Γη της Ελιάς». Κι αυτό γιατί αποφάσισε να αφιερώσει από δω και πέρα περισσότερο χρόνο στην οικογένεια του.

Ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ανδρέα Γεωργίου ο οποίος θα ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με το κομμάτι της σκηνοθεσίας. Ένας ακόμη λόγος που το γνωστό δίδυμο πήρε αυτή την απόφαση είναι το γεγονός ότι θέλουν σε κάθε τους νέα δουλειά να επιχειρούν αλλαγές, εκπλήσσοντας θετικά το κοινό που παρακολουθεί τις σειρές τους.

Η ιστορία της σειράς έχει να κάνει με τρεις ισχυρές οικογένειες της Μάνης που εμπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, μίσους κι εκδίκησης.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε κατά πως λέγεται τους Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland, Νίκο Γαλανό, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Άντζελα Γκερέκου, Μάξιμο Μουμούρη, Τάσο Ιορδανίδη, Πασχάλη Τσαρούχα, Λυδία Κονιόρδου, Μάρω Κοντού, Γιώργο Παρτσαλάκη, Σπύρο Νικολαΐδη, Γιάννη Κρητικό, Δώρα Χρυσικού, Στέλλα Φυρογένη και πολλούς άλλους ακόμη.