Κοσμικό ειδύλλιο βόμβα! Από το «Υγεία» στην αγκαλιά του Απόστολου Γκλέτσου – Διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

30 Μαΐου 2021 08:30

Κοσμικό ειδύλλιο βόμβα! Από το «Υγεία» στην αγκαλιά του Απόστολου Γκλέτσου - Διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό ρεπρτάζ

Αοόστολος Γκλέτσος: νέο ειδύλλιο; Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες για έναν έρωτα στα κοσμικά σαλόνια. Εκείνος είναι το απόλυτο αρσενικό των 90s και εκείνη ανηκει στον ισχυρό επιχειρηματικό κλάδο. Η Ιζαμπέλα Αρβανίτη και ο Απόστολος Γκλέτσος σύμφωνα με πληροφορίες τον τελευταιο καιρό έχουν έρθει πολύ κοντά.

Μάλιστα, οι πληροφορίες τους θέλουν να είναι ζευγάρι εδώ και περίπου 3 μήνες. Ωστόσο, όλα αυτά παραμένουν στο επίπεδο των φημών, καθώς λόγω της καραντίνας τίποτα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Αυτές οι φήμες, λοιπόν, θέλουν την πρώην σιδηρά κυρία του ΥΓΕΙΑ και τον γοητευτικό πρωταγωνιστή να γνωρίστηκαν μέσω κοινών τους φίλων.

Και συνεχίζουν λέγοντας ότι από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μόνο απαρατήρητοι δεν πέρασαν ο ένας για τον άλλον.

Με αποτέλεσμα πολύ σύντομα να έχουν απορροφηθεί μεταξύ τους και να αδιαφορούν πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα που μπορεί να καρφώνονταν πάνω τους.

Κάποιοι μιλούν για το νέο ζευγάρι της High Society που θα ταράξει τα κοσμικά νερά. Αν και τους έχουν δει ελάχιστα σε εξόδους, πολλοι λένε ότι ο ένας απολαμβάνει την παρέα του άλλου, Φυσικά αποφεύγουν τα κοσμικά στέκια για ευνόητους λόγους.

Βέβαια το lockdown βοηθήσε στο να γνωρίσει ο ένας καλύτερα τον άλλον και να ανακαλύψουν τα κοινά σημεία που έχουν.

Η Ιζαμπέλα Αρβανίτη δεν είναι απλά μια κοσμική κύρια ούτε η πρώην ιδιοκτήτρια του Υγεία, μεταξύ των άλλων επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων. Είναι η επιτομή του σικ και δεν θελει να δίνει αφορμή για σχόλια ακόμα και αν πρόκειται για κάτι καλό.

Όπως την παραχώρηση που έκανε στην Τέμένη και τη δημιουργία ενός σπιτιού του “Χαμόγελου του παιδιού”. Λίγο έξω από το Αίγιο που είναι και η γενέτειρά της.

Ο γάμος της με τον τραγουδιστή Αργύρη Κούκα, αποτέλεσε τότε κοσμικό γεγονός. Το  άλλοτε ευτυχισμενο ζευγάρι πέρασε μια κρίση που οδήγησε τελικά στο χωρισμό. Το διαζύγιο ήρθε το περασμένο καλοκαίρι. Κάτι που οι ίδιοι δεν ήθελαν να δημοσιοποιήσουν, ενώ την κρίση που περνούσαν την ήξεραν μόνο δικά τους άτομα.

Κάθε χρόνο στο απίστευτο εξοχικό της οικογένειας την Ύδρα έρχονται μεγάλα ονόματα του εξωτερικού αλλα και της εγχώριας showbiz, ανάμεσα τους και η Κέιτ Μος.

Μένει λοιπόν να δούμε αν είναι αλήθεια η νέα αυτή σχέση ή βγήκαν κάποια βιαστικά συμπεράσματα από τη γνωριμία τους και τελικά οι δύο τους είναι δυο πολύ καλοί φίλοι.

Πηγή: περιοδικό Ciao