Κατερίνα Λέχου: σπάνια δημόσια εμφάνιση μεζί με τον σύζυγό της Μάνο Στρατάκη! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ (φωτογραφίες)

31 Μαΐου 2021 09:20

Η Κατερίνα Λέχου είναι μια ηθοποιός που κρατά την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αν και παντρεμένη εδώ και αρκετά χρόνια με τον Μάνο Στρατάκη, έχουν καταφέρει να μένουν εκτός των… φλας.

Το όμορφο ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά το 2014 στην Πάτμο με κουμπάρους τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη. Και τους έχουμε δει μαζί ελάχιστες φορές από τότε.

Μία από αυτές ήταν πριν από λίγες μέρες όταν η Κατερίνα Λέχου και ο Μάνος Στρατάκης έκαναν μια βραδινή έξοδο στο κέντρο της Αθήνας. Το ζευγάρι έδωσε το παρών στα εγκαίνια του wine bar που άνοιξε ο Στρατάκης και οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι.

Πρόκειται για το Manouka, το καινούργιο wine bar με την υπογραφή του Mάνου Στρατάκη. Πήρε το όνομά του από ένα καλλωπιστικό φυτό.

Το bar λειτουργεί στον έβδομο όροφο του ξενοδοχείου Utopia, στην Ερμού.

Η Κατερίνα Λέχου ήταν όπως πάντα κομψή φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα και από πάνω ένα πανωφόρι με όψη snakes print.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε αναφέρει για τον σύζυγό της: “Είμαστε μαζί δεκατέσσερα χρόνια, τα τελευταία επτά παντρεμένοι. Με τον γάμο αλλάζει η σχέση προς το καλύτερο, γίνεται πιο βαθιά και καλύτερη. Μια σχέση περνάει φάσεις, απόσταση, δυσκολίες, αλλά μου αρέσουν οι διακυμάνσεις αλλιώς θα βαριόμουν. Μια σχέση δεν μετριέται στις χαρές αλλά στις λύπες. Είδα τον Μάνο πώς αντιδράει στην αρρώστια, στην κακοτυχία, στα απλά πράγματα της καθημερινότητας”.