YFSF All Star: η Τάνια Μπρεάζου ήταν η μεγάλη νικήτρια του Show

31 Μαΐου 2021 14:15

YFSF All Star: η Τάνια Μπρεάζου ήταν η μεγάλη νικήτρια του Show

YFSF All Star: στο χθεσινό show η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχθηκε για άλλη μια φορά τους αγαπημένους κριτές. Τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια. Αλλά και τους καλλιτέχνες της all star version του «Your Face Sounds Familiar».

YFSF All Star: η Τάνια Μπρεάζου ήταν η μεγάλη νικήτρια του Show.

Ο Κρατερός Κατσούλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Μπέττυ Μαγγίρα, Ματθίλδη Μαγγίρα και Κατερίνα Στικούδη χάρισαν απολαυστικά ντουέτα. Αλλά και λίγη από τη λάμψη τους! Από την βραδιά δεν έλειψαν κι οι εκπλήξεις καθώς πέρα από τα ανατρεπτικά ντουέτα. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη και η Άντζελα Δημητρίου ανέβηκαν στην σκηνή σε ρόλο-έκπληξη.

Φυσικά και φέτος συνεχίστηκε ο αγαπημένος θεσμός των βραβείων του απόλυτου σόου μεταμφιέσεων και οι ανατροπές δεν σταμάτησαν με όσους τα απένειμαν.

Στην 4η θέση βρέθηκε ο Θανάσης Αλευράς, στην 3η ο Ησαΐας Ματιάμπα, στη 2η ο Ίαν Στρατής, ενώ πρώτη και καλύτερη αναδείχθηκε η Τάνια Μπρεάζου, η οποία δεν μπορούσε να το πιστέψει.

«Πού να το φανταζόμουν ότι πέρυσι που τελείωσε τόσο άδοξα το παιχνίδι εγώ φέτος θα ερχόμουν στο All Star και θα ήμουν η νικήτρια. Πέρυσι ήμουν πολύ απογοητευμένη που κόπηκε το παιχνίδι και φέτος είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ». Δήλωσε η Τάνια Μπρεάζου μετά από την ανακοίνωση της νίκης της.

Μετά το τέλος του διαγωνιστικού μέρους στην σκηνή ανέβηκαν για να τραγουδήσουν τόσο η Κατερίνα Παπουτσάκη όσο κι ο Κωστής Μαραβέγιας. Που μετέτρεψε την βραδιά σε ένα ξέφρενο πάρτι.

https://streamable.com/veo2j9