Φοίβος Δεληβοριάς: «Ήμουν μαθητής, την ψώνισα, μετά έγινα ενοχικός επειδή την ψώνισα»

31 Μαΐου 2021 19:15

Φοίβος Δεληβοριάς: «Ήμουν μαθητής, την ψώνισα, μετά έγινα ενοχικός επειδή την ψώνισα»

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος συνάντησε τον Φοίβο Δεληβοριά, ο οποίος άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά του.

Φοίβος Δεληβοριάς: «Ήμουν μαθητής, την ψώνισα, μετά έγινα ενοχικός επειδή την ψώνισα».

1821 η Επιθεώρηση

«Πιστεύω ότι ο Έλληνας από τη φύση του είναι αναρχική φύση, είναι πρόσωπα που έχουν ανάγκη το ιερό και την παράδοση και ταυτόχρονα το κοροϊδεύουν όλο αυτό». Είπε για την παράσταση που ετοιμάζει μαζί με τον Δημήτρη Καρατζιά.

«Στο τραγούδι μου αρέσει πάρα πολύ η μικρολεπτομέρεια. Μου αρέσουν οι ιστορίες που συμβαίνουν στα καφέ, στο πεζοδρόμιο, στα μικρά προάστεια και αυτό είναι και το κλειδί της ταράτσας του Φοίβου».

Τα πρώτα βήματα στη δισκογραφία και η έπαρση

«Ήμουν μαθητής, την ψώνισα, μετά έγινα ενοχικός επειδή την ψώνισα. Δεν ήξερα τόσο καλά μουσική τότε οπότε έπρεπε να καλύψω τα κενά. Μετά τον πρώτο μου δίσκο έγινα μαθητής της μουσικής και αυτού που ήθελα να κάνω. Στον πρώτο μου δίσκο δεν είχα στυλ. Αντιμετωπίζω την αποτυχία γράφοντας το επόμενο πράγμα. Στο μέλλον θα ήθελα κάπως να ζήσω την κινηματογραφική εμπειρία. Τη γέννηση και το πακετάρισμα μιας ταινίας, τι συμβαίνει στο ενδιάμεσο»

Η φιλία με την Νατάσα Μποφίλιου και την Καίτη Γαρμπή

«Μια φιλία που κάθε χρόνο γίνεται και μεγαλύτερη είναι με τη Νατάσα Μποφίλιου, είναι πολύ αγνό παιδί. Η Καίτη Γαρμπή είναι επίσης τέτοιο παιδί».

Η κόρη του άλλαξε την οπτική του

«Κάπως σαν ο κόσμος να ξεκίνησε από τα όσα ζούσα πριν, τα οποία πρέπει να αφηγηθώ στην κόρη μου. Άρχισα να λέω ναι σε projects που κάποτε φοβόμουν».

https://streamable.com/7vp75o