Μπέτυ Λιβανού: «Υπάρχουν ηθοποιοί που δεν έχουν κάτι άλλο στην ζωή τους πέρα από τη δουλειά τους»

31 Μαΐου 2021 22:15

Μπέτυ Λιβανού: «Υπάρχουν ηθοποιοί που δεν έχουν κάτι άλλο στην ζωή τους πέρα από τη δουλειά τους»

«Τα πρέπει και οι συμβάσεις δεν με οδηγούσαν στην ζωή μου. Το τι θέλω με οδηγούσε. Κάθε φορά που έπρεπε να πάρω μια απόφαση αποφάσιζα με την καρδιά, με το ένστικτό μου» δήλωσε στο «Πάμε Δανάη!» η Μπέτυ Λιβανού.

Μπέτυ Λιβανού: «Υπάρχουν ηθοποιοί που δεν έχουν κάτι άλλο στην ζωή τους πέρα από τη δουλειά τους».

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία μετρά 50 χρόνια στο καλλιτεχνικό στερέωμα νιώθει περήφανη για την πορεία της, παρότι όπως λέει δεν ήταν αυτή η αρχική της αναζήτησή.

«Είμαι πολύ περήφανη που τα κατάφερα. Ποτέ δεν θέλησα να γίνω ηθοποιός. Δεν ήταν δική μου αναζήτηση, ήταν κάτι που αναζήτησαν άλλοι για μένα. Στη συνέχεια όμως έγινε η δουλειά μου, την αγάπησα και μέσα από αυτή έγινα καλύτερος άνθρωπος» σημείωσε.

Πριν την υποκριτική, η ίδια ασχολήθηκε με το μόντελινγκ. Όπως αποκάλυψε, ο Φίνος την εντόπισε σε μια διαφήμιση… τσίχλας που έκανε η ίδια ως μοντέλο. Ήταν συγκυριακά τα πράγματα. Από αυτή την ταινία ξεκίνησε η καριέρα μου».

«Οι άνθρωποι μου φέρθηκαν πολύ καλά στην δουλειά αυτή. Δεν έχω να σας πω για καμία ιστορία για σεξουαλική παρενόχληση» πρόσθεσε, περιγράφοντας το πως συνδύασε το δίπολο οικογένεια – καριέρα.

«Δεν αποφάσισα να γίνω ηθοποιός καριέρας. Βουτάω, μπαίνω φεύγω στην οικογένεια. Βγαίνω από την οικογένεια, βουτάω στην δουλειά, ξανά φεύγω. Υπάρχουν ηθοποιοί που δεν έχουν κάτι άλλο στην ζωή τους πέρα από τη δουλειά τους. Η δουλειά μας θέλει να είμαστε αφοσιωμένοι».

Ακόμα, μίλησε για τον άντρα της ζωής της, Γιώργο Πανουσόπουλο. «Με τον Γιώργο έχουμε καρμική σχέση. Ενώ χωρίσαμε πριν πολλά χρόνια, εξακολουθούμε να είμαστε μαζί. Είναι μια σχέση που δεν θα τελειώσει ποτέ. Τυπικά χωρίσαμε αρκετά χρόνια πριν. Ουσιαστικά δεν έχουμε χωρίσει».

«Ιστορία χωρίς όνομα»

Η Μπέτυ Λιβανού πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Ιστορία χωρίς όνομα» μαζί με τον Τάσο Νούσια. Πρόκειται για ένα θεατρικό που πραγματεύεται τον έρωτα της Πηνελόπης Δέλτα με τον Ίωνα Δραγούμη.

«Ήταν δύσκολος και ανεκπλήρωτος έρωτα. Ανήσυχος άνθρωπος η Πηνελόπη Δέλτα. Παντρεύτηκε τον άντρα που διάλεξε ο πατέρας της. Γνώρισε τον έρωτα την ζωή της όταν ήταν παντρεμένη με 3 παιδιά. Τόλμησε να πει στον σύζυγό της να πει ότι είναι ερωτευμένη και θέλει διαζύγιο. Αυτό είναι επανάσταση για εκείνη την εποχή. Η Πηνελόπη Δέλτα έβαλε ένα λιθαράκι στην απελευθέρωση της γυναίκας» επισήμανε η αγαπημένη ηθοποιός.

Τέλος, είπε ότι οι παραστάσεις έχουν πολύ κοινό και ότι ο κόσμος φεύγει συγκινημένος από αυτές.