Masterchef 5: αυτή είναι η απάντηση του Star στον Ατζούν! Έτσι «δένει» του τρεις κριτές – Ίσως και πριν από τον τελικό οι ανακοινώσεις

1 Ιουνίου 2021 08:10

Masterchef 5: έτσι έκανε τη ρελάνς το Star και κράτησε με νέα συμβόλαια τους τρεις κριτές! Η μυστική συζήτηση Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλου

Σας είχαμε αποκαλύψει και χθες ότι το Star δεν θα καθόταν με σταυρωμένα τα χέρια στην πρόταση που έκανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στους τρεις κριτές του Masterchef. Το κανάλι ετοίμαζε τη δική του απάντηση. Και η επιβεβαίωση έρχεται λίγες ώρες αργότερα.

To Star λοιπόν απαντά κι εκείνο με τριετές συμβόλαιο στους Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο. Και όλα δείχνουν ότι στο τέλος θα κερδίσει τη μάχη με τον Τούρκο παραγωγό.

Μάλιστα, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες και θα υπάρξει οριστικό αποτέλεσμα ακόμη και πριν από τον μεγάλο τελικό. Ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 9 Ιουνίου.

Μέχρι τώρα το κανάλι συμφωνούσε με τους τρεις κριτές με μονοετή συμβόλαια. Τώρα αλλάζει αυτή η πολιτική και οι Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος δείχνουν να είναι κερδισμένοι έπειτα από τη σφήνα του Ατζούν. Ενώ και οι απολαβές τους θα είναι αυξημένες.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι θα απαντήσουν θετικά στην πρόταση του Star και θα ξεκινήσουν προετοιμασία για το Masterchef 6. Το οποίο δεν αποκλείεται να είναι All Star, όπως σας αποκάλυψε το iciao.

Μάλιστα, το Star είναι αποφασισμένο αμέσως μετά από τον μεγάλο τελικό του Masterchef να βγάλει τρέιλερ για το Masterchef 6. Και θέλει σε αυτό και την τριάδα των κριτών. Γεγονός που δείχνει ότι η συμφωνία είναι πάρα πολύ κοντά.

Να θυμίσουμε ότι ο Ατζούν όντως έκανε πρόταση για να πάρει πακέτο τους κριτές και τους προσέφερε τριετή συμβόλαια. Για τις απολαβές που γράφτηκαν υπάρχουν κάποιοι ενδοιασμοί, αλλά τα χρήματα ήταν σίγουρα περισσότερα από αυτά που έπαιρναν.

Πάντως μετά την «απάντηση» του Star, όλα δείχνουν ότι και οι τρεις θα μείνουν τελικά στο κανάλι.