Masterchef 5 spoiler: η απόλυτη ανατροπή – Η Μαργαρίτα χάνει από τον Διονύση!

1 Ιουνίου 2021 14:45

Masterchef 5 spoiler: η απόλυτη ανατροπή - Η Μαργαρίτα χάνει από τον Διονύση!

Masterchef 5 spoiler: στο σημερινό επεισόδιο ξεκινά ο μαραθώνιος μαγειρικής του τελικού. Ο Διονύσης Σαρακίνης και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη θα έχουν την πρώτη τους αναμέτρηση.

Masterchef 5 spoiler: η απόλυτη ανατροπή – Η Μαργαρίτα χάνει από τον Διονύση!

Κι αν ο ημιτελικός ανάμεσα σε Διονύση και Μαρίνα σας φάνηκε δύσκολος, από σήμερα θα καταλάβετε τι εννοούν οι άνθρωποι της παραγωγής πραγματικά «δύσκολο».

Ο τελικός θα τα έχει όλα, όπως μας υποσχέθηκαν οι κριτές. Γιατί λοιπόν να μην έχει και μια ομαδική;

Τέσσερις παίκτες, οι τελευταίοι που αποχώρησαν, επιστρέφουν στην κουζίνα του Masterchef 5. Ο Παύλος, ο Τζιοβάνι, ο Αλέξανδρος και η Μαρίνα είναι αυτοί που θα χωριστούν σε δύο ομάδες μαζί με του δύο φιναλίστ. Μάλιστα το κίνητρο για να κερδίσουν και οι ίδιοι δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο. Στο τέλος της μέρας δύο από αυτούς θα κερδίσουν από 5000 ευρώ κι ο φιναλίστ που θα τους συνοδεύει το προβάδισμα της πρώτης φάσης του τελικού.

Εκεί θα παιχτούν και οι μεγάλες ανατροπές της αναμέτρησης. Ένα κέρμα είναι ικανό να δώσει το προβάδισμα στον Διονύση, αφού με αυτόν τον τρόπο καλείται να διαλέξει πρώτος αυτούς που θα στελεχώσουν την μαγειρική του ομάδα.

Και τώρα αρχίζει ο χορός θα λέγαμε… Οι ίντριγκες και οι καυγάδες που έχει πάρει ως τώρα μέρος ο Διονύσης, τον έχουν κάνει καλό γνώστη για το που μπορεί να φτάσει ο καθένας για να κερδίσει.

Σε αντίθεση με την Μαργαρίτα που έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ και δεν έχει εμπλακεί σε τίποτα.

Έτσι ο Διονύσης διαλέγει τον Τζιοβάνι, ξέροντας πως αυτή η κίνηση θα κάνει την Μαργαρίτα να νιώσει αποδυναμωμένη και τον Αλέξανδρο.

Στις τελευταίες δοκιμασίες του έδειξε πως ήταν ισάξιόςτου μαγειρικά και με πολύ πείσμα. Κι αυτό είναι ένα στοιχείο που χρειάζεται.

Η Μαργαρίτα έχοντας στην ομάδα της τον Παύλο και την Μαρίνα, βάζει τα δυνατά της. Αλλά σε αυτή τη φάση του τελικού, χάνει.