Άγριες μέλισσες spoiler: τρεις θάνατοι και ένας γάμος! Αυτό είναι το ματωμένο φινάλε της σειράς

2 Ιουνίου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: πόλεμος για την καρδιά της Ασημίνας! Ο άνδρας που μπαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον Νικηφόρο (και δεν είναι ο Μπάμπης)

Ούτε ένας ούτε δύο. Τρεις θα είναι τελικά οι θάνατοι στο συγκλονιστικό φινάλε των Άγριων μελισσών. Όταν οι πρωταγωνιστές έλεγαν ότι το φινάλε του δεύτερου κύκλου θα είναι γεμάτο αίμα φαίνεται ότι κάτι ήξεραν.

Οι Άγριες μέλισσες ρίχνουν αύριο αυλαία και το Διαφάνι ντύνεται στα μαύρα. Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, η Μυρσίνη θα βάλει σκοπό της ζωής της να εξοντώσει τις αδελφές Σταμίρη. Δεν μπορεί να συνέλθει από την αποκάλυψη ότι και οι τρεις σκότωσαν τον γιο της Σέργιο. Και θα διατάξει τον Μελέτη να τις κάψει ζωντανές.

Ο Μελέτης θα ζητήσει τη βοήθεια του Αχιλλέα. Στη συμπλοκή όμως που θα γίνει ο τελευταίος θα τραυματιστεί πολύ σοβαρά και τελικά θα πεθάνει. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Μιλτιάδη. Στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους ανιψιούς του και τη νύφη του θα βρεθεί κι αυτός στη… μάχη. Και στη συμπλοκή θα μαχαιρωθεί.

Όταν η Ανέτ θα μάθει ότι ο Μιλτιάδης σκοτώθηκε κι ότι πίσω από αυτό είναι ο Δούκας και ο γιος της ο Μελέτης θα καταρρακωθεί. Σε αυτό θα συμβάλλει και μία συνομιλία που θα έχει με τον Μελέτη. Ο τελευταίος θα της αποκαλύψει ότι ήταν υπεύθυνος για τρεις θανάτους. Του Γιάννου, του βοσκού που είχε δει το έγκλημα και του Κλεομένη. Τότε η Ανέτ θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει τίποτα καλό στην ψυχή του Δούκα και του Μελέτη. Και θα δώσει τέλος στη ζωή της πίνοντας δηλητήριο.

Κι ενώ όλο το Διαφάνι θα πέσει στο πένθος, υπάρχει και μία αχτίδα αισιοδοξίας. Ο Άγγελος και η Σοφούλα που αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους θα παντρευτούν. Και θα έχουν καλεσμένο όλο το χωριό.