Survivor: Η Ayse γοητεύτηκε από τον Κόρο

3 Ιουνίου 2021 01:41

Άλλη μια φορά που οι παίχτες του Ελληνικού και Τούρκικου reality θα ενωθούν αλλά αυτή την φορά ο φτερωτός θεός ρίχνει τα βέλη του πέρα από την Μαριαλένα και τον  Σάκη.

Η Ayse από την τούρκικη ομάδα φλέρταρε έντονα τον Κόρομι πριν τον αγώνα επάθλου του Survivor. Όπως φάνηκε ι δεν έλειψε το φλερτ.
Μετά τα πρώτα σχόλια των παρουσιαστών και των παικτών των δυο ομάδων για τους αντιπάλους τους ήρθε η ώρα της Ayse να μιλήσει και τα μάτια της έλαμπαν όταν ξεκίνησε να μιλάει για τον Γιώργο Κόρομι.

«Ayse, είπαμε να μην σε ρωτήσω, αλλά μιας και είμαστε όλοι εδώ θα ρωτήσω. Στο συμβούλιο με τον Ατζούν άκουσα ότι μιλούσες για ένα θέμα… αφού ξέρεις ότι είμαι παρών εκεί δίπλα. Έλεγες κάποια όμορφα πράγματα για τον Κόρο. Θα ήθελες να τα πεις και στον Κόρο, μιας και είστε στην ίδια ομάδα», ρώτησε ο παρουσιαστής του τούρκικου Survivor.

«Τι είπα; Είπα ότι είναι ξανθός με γαλανά μάτια, είπα ότι είναι καλός, πιάνει και ψάρια, τι καλά!», ανέφερε η Ayse και συνέχισε: «Είναι πολύ καλός και μπράβο του. Είπα ότι φαίνεται τίμιο παιδί».