Masterchef 5: δεν την αναγνωρίσαμε! Δείτε τη Μαρίνα με καυτό μπικίνι και κόκκινο μαλλί (φωτογραφίες)

3 Ιουνίου 2021 08:20

Μαρίνα Ντεμολλάι: δείτε την πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Masterchef 5 να ποζάρει με το μπικίνι της

Την είδαμε και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε. Η Μαρίνα Ντεμολλάι διαθέτει έναν «πλούσιο» σε φωτογραφικό υλικό λογαριασμό στο Instagram. Και οι φωτογραφίες της μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό! Μία… άλλη είναι στα social media η (πρώην πλέον) παίκτρια του Mastechef 5 η οποία έφτασε μία ανάσα από τον τελικό.

Η Μαρίνα Ντεμολλάι ήταν από τους υποψήφιους μάστερ σεφ που σχολιάστηκαν όσο λίγοι στο φετινό ριάλιτι. Βέβαια, έβαλε κι εκείνη το χεράκι της με τη συμπεριφορά που είχε (κυρίως πριν από την πρώτη αποχώρησή της).

Άλλες φορές γινόταν στόχος αρνητικών σχολίων για τις αντιδράσεις της και άλλες φορές πικρόχολη με τους συμπαίκτες της. Ο στόχος της ήταν αναμφισβήτητα ο μεγάλος τελικός, ωστόσο την «έφαγε» στην τελευταία στροφή ο Διονύσης.

«Θα μου επιτρέψετε να πω πρώτα πρώτα ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στον άνθρωπο που πίστεψε περισσότερο από όλους σε εμένα και αν δεν υπήρχε δεν θα μπορούσα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου στη Μαμά μου και ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΏΜΗ που σε στεναχώρησα με τους τραυματισμούς μου και που άκουγες τόσα να λέγονται για εμένα, αλλά εσυ στάθηκες σαν βράχος δίπλα στα παιδιά μου. Που όταν σου τηλεφωνούσα μου έδινες δύναμη. Που δεν έλειψε Άγαπη από τα μωρά μου. Που η λέξη ΜΑΜΑ έχει τόσο νόημα όταν την λεω για σενα. Εισαι η δικιά μου ηρωίδα και η δύναμη μου. Σε ευχαριστώ πολύ και Σ αγαπώ! Η δικιά σου πάντα Μιμίνα.

Στον άντρα μου τον Καλύτερο Μπαμπά που όσο και αν το ήθελα, εσύ το ήθελες ακόμα παραπάνω !Που πάντα με στηρίζεις!!!και που όσο απουσίαζα φρόντιζες να είναι όλα όπως τα άφησα !!!Ήρωας που με αντέχεις με τις γκρίνιες μου και την μουρμούρα μου !!!Στήριγμα μου ! Εμείς !!! και σε όλους τους αφανείς ήρωες του σπιτιού μου και της δύναμης μου. Σας ευχαριστώ πολύ Ολους!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Ντεμολλάι στην πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της.

Πάντως ο λογαριασμός της δεν έχει καμία σχέση με όσα είδαμε στο Masterchef 5. Δείτε και θα συμφωνήσετε…