Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Δία στους Ιχθύες ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία

4 Ιουνίου 2021 07:45

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Δία στους Ιχθύες ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Δία στους Ιχθύες ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία των ζωδίων του νερού και της γης. Η Αφροδίτη στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου επικεντρώνει τις ανάγκες μας κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Δία στους Ιχθύες ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία.

Η ζεστασιά και η τρυφερότητα που μπορούμε να εκδηλώσουμε και να εκφράσουμε θα λειτουργήσει ευεργετικά για τις οικογενειακές σχέσεις.

Η συγκεκριμένη αστρολογική όψη προκαλεί αισιοδοξία και κατανόηση που θα εκφραστεί σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Κυρίως θα εκφραστεί στην προσωπική σχέση και σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να υπάρχουν. Σημαντικό είναι λοιπόν να μην χάσουμε την θετική διάθεση μας. Προχωρούμε σε τακτοποιήσεις οικονομικών εκκρεμοτήτων που μπορεί να αφορούν τα ακίνητα ή γενικότερες συμφωνίες μας. Παράλληλα στην προσωπική μας ζωή η ατμόσφαιρα είναι όμορφη. Αντιλαμβανόμαστε με ευκολία τις ανάγκες του συντρόφου μας και θέλουμε να τις καλύψουμε στον απόλυτο βαθμό. Θετική σκέψη, ενσυναίσθηση και ρομαντισμός φροντίζουν να απογειώσουν τη σχέση και να δημιουργήσουν ένα έντονο δέσιμο με το πρόσωπο. Που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό δημιουργώντας την ανάγκη για έντονες πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Καλό είναι να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη ενέργεια σε όλους τους τομείς που μας απασχολούν. Και κυρίως σε ότι αφορά προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Είναι απαραίτητο όμως να περιορίσουμε τον αυθορμητισμό και την επιθετικότητα. Που μπορεί να εκδηλωθεί με μεγάλη ευκολία μέσω αυτής της πύρινης ενέργειας. Είναι λοιπόν σημαντικό να κατευνάσουμε την ένταση και την διάθεση να επιβληθούμε στους γύρω μας που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.

Παράλληλα είναι επιτακτική ανάγκη να απεγκλωβιστούμε από εγωκεντρική στάση που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και δυσαρέσκεια τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Νέες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν που θα ανεβάσουν την διάθεση για ενεργητικότητά και πρωτοβουλίες, καθώς είναι σημαντικό για εμάς να πρωτοστατήσουμε επιδιώκοντας να καλύψουμε στον απόλυτο βαθμό τις επιθυμίες μας.

πηγή: myastro