Άγριες μέλισσες spoiler: αυτή κι αν είναι βόμβα στον τρίτο κύκλο! Ο άνδρας που μπαίνει ανάμεσα σε Ελένη και Λάμπρο

4 Ιουνίου 2021 08:00

Άγριες μέλισσες spoiler: τα άγρια βασανιστήρια του Λάμπρου στην εξορία! Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες

O Αιμίλιος Χειλάκης ήταν η πρώτη μεταγραφή για τον τρίτο κύκλο των Άγριων μελισσών. Δεν θα είναι όμως και η μοναδική. Πολλά νέα πρόσωπα θα μπουν στη δημοφιλή σειρά που θέλει και τη νέα σεζόν να κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης.

Στις Άγριες μέλισσες όμως ένα από αυτά τα νέα πρόσωπα θα παίξει κομβικό ρόλο. Και μάλιστα θα μπει ανάμεσα στο πρωταγωνιστικό ζευγάρι, την Ελένη και τον Λάμπρο.

Σύμφωνα με τον “Τηλεθεατή”, ένα πρόσωπο νέο για εμάς θα κάνει την εμφάνισή του. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος άνδρας μόνο άγνωστος δεν είναι για τους ήρωες της σειράς. Πρόκειται για τον Ζάχο Λυκογιάννη, γιο της Μάρως. Μίας γυναίκας που στάθηκε πολύ στην Ελένη μετά το θάνατο της μητέρας της.

Όσο για τον ίδιο τον Ζάχο, με ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας, οφείλει τη ζωή του στον Λάμπρο και την Ελένη. Και αυτό δεν το ξεχνά. Από την άλλη όμως δεν ξεχνά ότι πάντα είναι ερωτευμένος με την Ελένη. Δεν τολμούσε να της πει το παραμικρό, γιατί ήξερε τη λατρεία της για τον Λάμπρο.

Ο Λάμπρος, ως φοιτητής και αργότερα νεαρός δάσκαλος, βγήκε από τη ζωή της Ελένης. Κι αυτό γιατί έτσι του είχαν επιβάλει ο Μιλτιάδης και ο Γιώργης Σταμίρης.

Τότε ο Ζάχος αποκάλυψε στη φίλη του τα πραγματικά του αισθήματα… Και η Ελένη δέχτηκε να τον αρραβωνιαστεί!

Δεν παντρεύτηκαν γιατί ο Ζάχος, ως νεαρός στρατιωτικός, θα έπαιρνε μετάθεση σε νησί. Ενώ η Ελένη δεν ήθελε να αφήσει το Διαφάνι. Τώρα, όμως, ο Ζάχος επιστρέφει… Και τα αισθήματά του για την Ελένη δεν έχουν αλλλάξει.

Η παραγωγή δεν έχει “κλείσει” ακόμη τον ηθοποιό που θα τον ενσαρκώσει, περνά όμως από κάστινγκ πολλά “άφθαρτα” στη μικρή οθόνη πρόσωπα, που προέρχονται από το θέατρο.