Ειρήνη Κολιδά: «Ο Στράτος Τζώρτζογλου μας κρατούσε ξύπνιους στη Φάρμα»

4 Ιουνίου 2021 16:45

Ειρήνη Κολιδά: «Ο Στράτος Τζώρτζογλου μας κρατούσε ξύπνιους στη Φάρμα»

Η Ειρήνη Κολιδά μίλησε στο You για την συμμετοχή τη στη Φάρμα. Μετά από μια επιτυχημένη συμμετοχή στο Survivor, θέλησε να επαναλάβει κάτι αντίστοιχο, αφού έχει δείξει πως της αρέσουν τα ριάλιτι επιβίωσης.

Ειρήνη Κολιδά: «Ο Στράτος Τζώρτζογλου μας κρατούσε ξύπνιους στη Φάρμα».

«Κάθε πρωί που ξυπνούσα σκεφτόμουν έντονα να μην δείξω στον κόσμο καμία sexy εμφάνισή μου. Δεν με ενδιαφέρει να προβληθώ με αυτόν τον τρόπο. Έχω να δείξω άλλα στοιχεία του εαυτού μου και όχι απλώς πόσο sexy είμαι. Δεν έχω τέτοιες ανασφάλειες ώστε να δείχνω τα προσόντα μου, το ξέρω ότι τα έχω.

Στα 40 μου ξέρω πολύ καλά πώς είμαι και ποια είμαι. Έχω βέβαια ένα κόμπλεξ με την εξωτερική μου εμφάνιση. Θέλω να αποβάλλω από το μυαλό μου όπως πιστεύει, ο περισσότερος κόσμος, ότι μόνο αυτή μετράει. Δεν είναι έτσι, μετράει όλο το πακέτο»

Ένας από τους παίκτες που δεν ταίριαξε καθόλου στη «Φάρμα» ήταν ο Τάσος Ξιαρχό. «Σίγουρα δεν θα έκανα παρέα μαζί του» είπε. Ωστόσο μίλησε και για τον Στράτο Τζώρτζογλου.

«Ο Στράτος, ήταν – και το λέω καλοπροαίρετα- η πιο γραφική φιγούρα του παιχνιδιού. Είναι έντονος χαρακτήρας από τη φύση του, που του άρεσε να είναι το επίκεντρο της παρέας και να μονοπωλεί τα βλέμματα, μας κρατούσε ξύπνιους».

Για τον τελικό βλέπει τους Ντούπη, Μπίλι και Κώστα Γκρέκα.

Αν της πρότειναν να κάνει γυμνή φωτογράφηση θα έλεγε όχι ακόμη και για 1 εκατ. ευρώ.