Κατερίνα Καινούργιου: απόδραση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στη Σαντορίνη! Διακοπές πριν από τις αποφάσεις για τη νέα τηλεοπτική στέγη της

5 Ιουνίου 2021 09:20

Ο μιντιάκιας: η αποχώρηση που «σφράγισε» τη μεταγραφή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha!

Το καλοκαίρι μπήκε και φαίνεται ότι η Κατερίνα Καινούργιου δεν κρατιέται με τίποτα. Έτσι, μετά τη Μύκονο σειρά για απόδραση είχε ακόμη ένα κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναχώρησε για Σαντορίνη.

Η Κατερίνα Καινούργιου με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram αποκάλυψε ότι βρίσκεται στη Σαντορίνη. Αυτό που δεν είπε είναι αν είναι μόνη της ή με τον σύντροφό της στο νησί.

Βέβαια, όλες οι ενδείξεις πείθουν ότι ήταν μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, αφού συνηθίζουν τις αποδράσεις. Μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι θέλουν να κάνουν και μία εκδρομή στο εξωτερικό.

Αυτή θα γίνει, αφού ξεκαθαρίσει οριστικά το τι μέλλει γενέσθαι με τη νέα τηλεοπτική στέγη της. Μπορεί να έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με το Open, αλλά μόνο σίγουρη δεν είναι η παραμονή της εκεί. Παρά το γεγονός ότι φέτος αναδείχθηκε βασίλισσα της πρωινής ζώνης.

Οι τελικές αποφάσεις της αναμένεται να παρθούν στις αρχές Ιουλίου. Πάντως, το γεγονός ότι η ίδια κατά τη διάρκεια της εκπομπής της δεν διαψεύδει καμία από τις φήμες που κυκλοφορούν λέει πολλά.

Όπως και οι ατάκες της για κανάλια που… δεν πρόκειται να πάει.

Οι φήμες οργιάζουν ότι η Κατερίνα Καινούργιου έχει πάρει απόφαση να φύγει από το Open. Και απλώς αναζητείται τρόπος να υπάρξει ένα βελούδινο διαζύγιο. Επίσης, ο επόμενος σταθμός της καριέρας της είναι πολύ πιθανό να είναι ο Alpha. Ο οποίος λέγεται ότι τα έχει βρει σε όλα με την παρουσιάστρια.