Τόνια Σωτηροπούλου: Η γνωριμία της με τον Bοn Jovi και το απίστευτο ενθύμιο απ’ τον Daniel Craig (βίντεο)

27 Μαΐου 2019 19:00

“Μερικές φορές κάθομαι μπροστά στον καθρέφτη και λέω ‘είμαι πολύ όμορφη’! Έχω τσακωθεί πολλές φορές με ανθρώπους που κακομεταχειρίζονται τα ζώα. ” Ποια τα λέει αυτά; Η Τόνια Σωτηροπούλου, που, για εμάς, έχει αυτογνωσία και μπράβο της που υπερασπίζεται τα ζώα.

Η Τόνια, όμως, στο πέρασμα της καριέρας της, έχει γνωρίσει και πολλούς σταρ. Μεταξύ αυτών, τον παιδικό της έρωτα, τον Bon Jovi και τον “Bond, James Bond” Daniel Craig. Μάλιστα, έχει κρατήσει και ένα ενθύμιο γι’ αυτόν.

Η ίδια λέει:

“Ο παιδικός μου έρωτας ήταν ο John Bon Jovi. Όταν γνωριστήκαμε από κοινή παρέα ήμουν αμίλητη για τρεις πρώτες ώρες και κοιτούσα μόνο το ποτήρι με το ποτό μου. Ξέσπασα με κραυγές μπροστά στον John Bon Jovi! Δεν ακολούθησα τον Robert Pattinson στην τουαλέτα, ήρθε και με βρήκε κατά λάθος και λίγο νωρίτερα τον μύρισα καθώς περνούσε από το bar.  Ο Αποστόλης Τότσικας θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, είναι απίστευτη κινηματογραφική φάτσα.

Eγώ και ο Κωστής

Είναι τέλειο αυτό που μας συμβαίνει με τον Κωστή! Για αρκετές ημέρες έκανε πρόβες στο σπίτι και ήταν λίγο περίεργο κάθε πρωί να ακούω χορικά. Θα μπορούσε ο Μάνος ο Γαβράς να είναι ο Έλληνας James Bond! Εάν έπαιρνα όσκαρ πρώτα θα ευχαριστούσα τον θεό. Έχω κρατήσει ένα μπουκάλι νερό που έπινε ο Daniel Craig σαν ενθύμιο.»

 

https://www.youtube.com/watch?v=enHtLhWAdKg