Ο μιντιάκιας: πώς παραδέχθηκε ο Ατζούν το λάθος του για το Survivor 4, η νέα αρχή της Μαρίας Μπεκατώρου και η ανατροπή με τη Φάρμα

6 Ιουνίου 2021 10:00

Ανατροπή στο Top Chef: Πότε μπαίνουν για γυρίσματα-εξπρές για να κάνουν πρεμιέρα τέλη Αυγούστου!

Μπορεί το Mega να ολοκληρώνει σιγά σιγά τις μεταγραφές του, αλλά το μεγάλο ερωτηματικό εξακολουθεί να είναι το δελτίο ειδήσεων. Πάντως παρά τν φημολογία όλου του προηγούμενου διαστήματος τόσο η Ράνια Τζίμα όσο και η Κατερίνα Παναγοπούλου συνεχίζουν κανονικά στο Mega. Χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει ακόμη ποια δελτία θα παρουσιάζουν.

Για το κεντρικό δελτίο, κομβικό ρόλο θα παίξει ο Νίκος Ευαγγελάτος. Το πιο πιθανό είναι να ανανεωθεί το Live News και να μεγαλώσει σε διάρκεια. Για να αντικαταστήσει έτσι το κεντρικό δελτίο. Το οποίο θα ακολουθήσει το Live News και αναμένεται να είναι πολύ «σφικτό» σε χρονική διάρκεια.

Μάλλον την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε ανακοινώσεις για τη Μαρία Μπεκατώρου. Αυτή τη στιγμή περίπτωση να μείνει στον ΑΝΤ1 δεν υπάρχει, όπως σας έχουμε αποκαλύψει. Και το Mega ανοίγει την… αγκαλιά του στη Μαρία για παρουσίαση βραδινού σόου. Βέβαια, για τηλεόραση μιλάμε, καλό θα είναι να περιμένουμε να πέσουν πρώτα κι επίσημα οι υπογραφές.

Κατάλαβε φαίνεται το λάθος του ο Ατζούν με την παράταση του Survivor 4. Άλλωστε, έχει αποδειχθεί από τους πίνακες τηλεθέασης. Έτσι την Τετάρτη δεν θα έχουμε το ριάλιτι επιβίωσης. Επισήμως γιατί πρέπει να βγουν τα επεισόδια μέχρι τον τελικό του Ιουλίου. Ανεπισήμως, γιατί υπάρχει τελικός Masterchef 5 και ξέρει ότι η σύγκριση θα είναι αναπόφευκτη.

Τον ακούγαμε τόσο καιρό, τώρα θα τον βλέπουμε. Στα Καλύτερα μας Χρόνια μπαίνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος πλέον θα έχει διπλό ρόλο. Εκτός του ρόλου του αφηγητή της σειράς, ο γνωστός ηθοποιός θα εμφανιστεί στο επεισόδιο της 17ης Ιουνίου ως Άγγελος μεγάλος φέρνοντας τα πάνω-κάτω.

Αλλαγές ετοιμάζονται στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο τη νέα σεζόν. Μετά τη δεδομένη αποχώρηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, ο οποίος μετακομίζει στο Open, αντίο θα πει και η Νικολέτα Βλαβιανού. Αντίθετα, θα μείνει τελικά η Πηνελόπη Πιτσούλη, παρά τις αντίθετες φήμες. Επίσης, και ο Γιώργος Χρανιώτης ο οποίος μπήκε ως γκεστ θα είναι και του χρόνου.

Από ανατροπή σε ανατροπή πάμε στη Φάρμα. Τελικά ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να έχουμε και Φάρμα 2, παρά τις αντιρρήσεις που υπήρχαν λόγω κόστους. Επειδή το κανάλι είχε βάλει όμως το χέρι στην τσέπη και μάλιστα πολύ βαθιά, είπαν να κάνουν απόσβεση. Αν και τα νούμερα δεν ήταν ικανοποιητικά. Ήδη το τρέιλερ βγήκε στον αέρα, ενώ παρουσιαστής παραμένει ο Σάκης Τανιμανίδης.