Κατερίνα Καινούργιου: στην τελική ευθεία η μεταγραφή-βόμβα! Ποιους παίρνει μαζί της και ποιους όχι

6 Ιουνίου 2021 08:00

Κατερίνα Καινούργιου: στην τελική ευθεία η μεταγραφή-βόμβα! Ποιους παίρνει μαζί της και ποιους όχι

Περίμεναν όλοι ανακοινώσεις αρχές Ιουλίου, αλλά μην εκπλαγείτε αυτές να έρθουν την εβδομάδα που έρχεται. Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου και τη φημολογούμενη αλλαγή τηςλοπτικής στέγης.

Η Κατερίνα Καινούργιου όπως είναι γνωστό, δεσμεύεται με συμβόλαιο με το Open μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Όμως όλα δείχνουν ότι δεν θα μείνει στο κανάλι της Παιανίας. Και πιθανός επόμενος προορισμός της θα είναι ο Aplha.

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται πολύ έντονα ότι οι επαφές έχουν κορυφωθεί, προκειμένου να υπάρξει βελούδινο διαζύγιο ανάμεσα στο Open και την παρουσιάστρια. Και να μη χρειαστεί οι δύο πλευρές να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Άλλωστε, υπάρχει και μία ρήτρα που λέγεται ότι αγγίζει τα 400.000 ευρώ. Ποσό που μόνο μικρό δεν μπορείς να το πεις.

Πάντως, λέγεται ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή. Και γι’ αυτό οι επαφές βρίσκονται πλέον στο τελικό στάδιο. Πιστεύεται ότι ακόμη και μέχρι την Παρασκευή να έχουμε επίσημες ανακοινώσεις.

Αν ολοκληρωθεί το deal που κάποιοι θεωρούν δεδομένο, η Καινούργιου λέγεται ότι θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Alpha. Ορισμένοι κάνουν λόγο για 2+1.

Όσο για το πάνελ της εκπομπής της; Λέγεται ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές και ο μόνος σίγουρος είναι ο Γιάννης Πουλόπουλος. Ενώ ο σίγουρος που θα φύγει θα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, ο Γρηγόρης και η σύζυγός του Ναταλί Κάκαβα μετακομίζουν το καλοκαίρι στον ΣΚΑΪ. Αρχικά, αντικαθιστώντας το Σου Κου Family και στο βάθος υπάρχει το Big Brother.