Άγριες μέλισσες spoiler: η Ελένη εξορίζεται στη Λέρο, αλλά δεν είναι μόνη! Ποιοι άλλοι είναι μαζί της στην εξορία

6 Ιουνίου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: η Ελένη εξορίζεται στη Λέρο, αλλά δεν είναι μόνη! Ποιοι άλλοι είναι μαζί της στην εξορία

Μπορεί να ξημερώνει νέα μέρα για την Ελένη στον τρίτο κύκλο των Άγριων μελισσών, όμως τα βάσανά της δεν λένε να τελειώσουν. Στο τελευταίο επεισόδιο στις Άγριες μέλισσες είδαμε την πρωταγωνίστρια της σειράς να αγοράζει δέκα στρέμματα γης. Και να είναι έτοιμη πλέον να κάνει μία νέα αρχή!

Η Ελένη χαμογελάει στην αγκαλιά του αγαπημένου της Λάμπρου. Όμως, τα χαμόγελα σύντομα θα σβήσουν από το πρόσωπό της. Άλλωστε, είναι η τραγική πρωταγωνίστρια της σειράς. Θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα με τα χωράφια; Τα spoilers λένε όχι και θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

Είναι τέτοια η απόγνωσή της που θα ζητήσει δουλειά σε εργοστάσιο για να τα βγάλει πέρα.

Έρχεται και η δικτατορία και ανατρέπονται όλα στη ζωή της. Θα έρθει σε ρήξη με τον Ακύλα Μεγαρίτη που θα είναι το νέο αφεντικό του Διαφανίου. Ενώ θα ξυπνήσει και ο εφιάλτης από το παρελθόν.

Ο Δούκας με το νέο καθεστώς ισχυροποιείται σε τέτοιο βαθμό που προκαλεί σοκ στο Διαφάνι. Όχι μόνο ξεφεύγει από όλες τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, αλλά γίνεται μέχρι και υπουργός της χούντας.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, η Ελένη κατατρεγμένη για τις ιδέες της εξορίζεται στη Λέρο. Όμως, δεν θα είναι η μόνη. Τα spoilers επιμένουν ότι μαζί της θα είναι και ο Φανούρης και ο Προκόπης που αντιδρούν με το καθεστώς. Ακόμη είναι άγνωστο αν θα είναι εξόριστος μαζί της και ο Λάμπρος.