Κατερίνα Καινούργιου: Όλη η αλήθεια για το σχέδιο απόδρασης της από το OPEN με προορισμό τον ALPHA! Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της!

6 Ιουνίου 2021 11:35

Η Κατερίνα Καινούργιου αποτελεί το μήλον της Έριδος για τουλάχιστον τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς τους τελευταίους μήνες.

Open, Alpha και ΣΚΑΪ διεκδίκησαν την ξανθιά παρουσιάστρια. Συζητήσεις έγιναν ακόμα με το Star και το Mega αλλά λόγω θεμάτων που προέκυψαν από το συμβόλαιο της έκαναν ένα βήμα πίσω.

Η αλήθεια είναι ότι το συμβόλαιο της Κατερίνας Καινούργιου με το OPEN περιέχει μία ρήτρα ύψους 400 χιλιάδων ευρώ. Και επίσης μία ρήτρα εμπορικών συμφωνιών που αγγίζει τις 150.000 ευρώ.

Συνολικά αυτός που θα θέλει να αποκτήσει την Κατερίνα Καινούργιου θα πρέπει να πληρώσει το ιλιγγιώδες ποσό των 550.000 ευρώ.

Ο άνθρωπος που βρέθηκε να δώσει με άνεση την ρήτρα της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN είναι ο Νίκος Kοκλώνης.

Σε αυτό το σημείο πια δεν μιλάμε για συζητήσεις αλλά για οριστική συμφωνία της

Κατερίνας Καινούργιου με τον ΑLPHA ώστε να αναλάβει την πρωινή ζώνη του καναλιού.

Η παρουσιάστρια θεωρείται παρελθόν για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη αφού έχουν πέσει οι υπογραφές για τη μεταγραφή της.

Ένα τεράστιο παρασκήνιο υπήρξε τις τελευταίες εβδομάδες για το ποιους συνεργάτες της θα πάρει μαζί της στο νέο της εγχείρημα.

Η μεγαλύτερη απώλεια μέχρι στιγμής για την Κατερίνα Καινούργιου είναι η άρνησή του μέντορά της Θέμη Μάλλη να την ακολουθήσει στο νέο της ξεκίνημα.

Πάντως το open έχουνε ήδη την επόμενη μέρα σχεδίαση και στη θέση της Κατερίνας Καινούργιου όπως όλα δείχνουν θα καθίσει η Ελένη Τσολάκη