Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Ο νέος κύκλος του Έτερος Εγώ γράφεται τώρα, θα είναι μεγαλύτερος, καλύτερος και πιο δυνατός και έχει έρθει η ώρα της Νέμεσις»

7 Ιουνίου 2021 16:15

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Ο νέος κύκλος του Έτερος Εγώ γράφεται τώρα, θα είναι μεγαλύτερος, καλύτερος και πιο δυνατός και έχει έρθει η ώρα της Νέμεσις»

Ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται και μίλησε για τον ρόλο του στη ταινία Ευτυχία, αλλά και για τον τελευταίο κύκλο του Έτερος Εγώ.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Ο νέος κύκλος του Έτερος Εγώ γράφεται τώρα, θα είναι μεγαλύτερος, καλύτερος και πιο δυνατός και έχει έρθει η ώρα της Νέμεσις».

«Στην Ευτυχία βρέθηκα σε μια μαγική στιγμή, με υπέροχους ανθρώπους, με βαθιά αγάπη για τη συγκεκριμένη ταινία. Ο καθένας έδωσε το πιο βαθύ κομμάτι. Η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου ακόμα και τώρα σημαδεύει με τους στίχους της. Μια γυναίκα που δεν ασπάστηκε τα ματαιόδοξα, ήταν ένα ξωτικό που στο μέγεθος και στο βάθος δεν χρειαζόταν τα υλικά αν δεν μπορούσε να τα μοιραστεί»είπε στη Ναταλία Γερμανού. «Την πρώτη φορά που το είδα ήμουν και ο ίδιος δακρυσμένος».

«Ο χρόνος περνάει και δεν το αντιλαμβάνομαι. Κάπου στο μυαλό μου είμαι στο 1999. Επιβραβεύομαι από την ίδια τη δουλειά και τους ανθρώπους που συναντάω. Όταν μου λένε μπράβο, προσπαθώ να καταλάβω τι έχει συμβεί στον άλλον. Προσπαθώ να μην τα κάνω άγκυρες τα μπράβο».

Για το Έτερος Εγώ είπε

Με τον Σωτήρη Τσαφούλια γνωριστήκαμε το 2012 για τον “Κοινό παρονομαστή” και μετά γίναμε πολύ καλοί φίλοι και είχαμε και 2μιση χρόνια που κάναμε το πρώτο draft. Ήταν κάτι που μας έδωσε συναισθηματικά με το Έτερος Εγώ και βάλαμε ότι καλύτερο από εμάς και την εμπειρία μας. Ο χαρακτήρας του Δημήτρη Λιάνη ήταν αλλιώς στους τρεις πρώτους μήνες. Ήταν δυναμικός και μέσα από προσωπικά γεγονότα, αρχίσαμε να ψάχνουμε έναν αντιήρωα. Ο νέος κύκλος γράφεται τώρα, θα είναι μεγαλύτερος, καλύτερος και πιο δυνατός και έχει έρθει η ώρα της Νέμεσις»

https://youtu.be/AxSx9LJR3Ek