Ο μιντιάκιας: οι πέντε σούπερ μεταγραφές και η νέα ηχηρή αποχώρηση που έρχονται στις Άγριες Μέλισσες και η επιστροφή δύο Masterchefs

7 Ιουνίου 2021 10:00

Άγριες Μέλισσες: ποιοι αναδείχθηκαν νικητές στα βραβεία που διοργάνωσε το κοινό

Οι αποχωρήσεις ήταν αρκετές και πολύ σημαντικές. Όμως έρχονται καλά νέα για τους φαν των Άγριων μελισσών. Τα οποία δεν περιορίζονται μόνο στην είσοδο του Αιμίλιου Χειλάκη. Πληροφορίες μιλούν για πέντε πολύ δυνατές μεταγραφές (μαζί με του Χειλάκη) στη σειρά. Και μέσα στο επόμενο 10ήμερο θα έχουμε ανακοινώσεις.

Πάντως, για να σας… ιντριγκάρουμε λίγο για τις Άγριες μέλισσες, να σας πούμε ότι έπεται και άλλη ηχηρή αποχώρηση. Και μάλιστα στις αρχές του τρίτου κύκλου. Μία αποχώρηση που θα βυθίσει στο πένθος το Διαφάνι και θα στενοχωρήσει πολύ τους τηλεθεατές.

Από το YFSF στην… Αγία Παρασκευή. Ο Κωστής Μαραβέγιας φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΕΡΤ για μια νέα εκπομπή, μουσικού περιεχομένου. Συζητάει μια πρόταση διαφορετικής φιλοσοφίας σε σχέση με τις γνώριμες σε όλους μουσικές εκπομπές της τηλεόρασης. Περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς.

Προχωρούν οι προετοιμασίες για τη νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΙ που βασίζεται σε πορτογαλικό φορμάτ. Ένα ένα ακόμη πρόσωπο συμφώνησε με το Πάθος. Πρόκειται για τον έμπειρο Βασίλη Θωμόπουλο ο οποίος θα βάλει τη σκηνοθετική του σφραγίδα.

Ο ΑΝΤ1 λανσάρει και επίσημα το Game of Chefs. Τρεις καταξιωμένοι σεφ κάθονται στη θέση του κριτή και δοκιμάζουν στα… τυφλά! Μέχρι στιγμής το μόνο πρόσωπο που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει “κλειδώσει” στο ριάλιτι μαγειρικής είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο οποίος επιστρέφει σε ριάλιτι, τρία χρόνια μετά την αποχώρηση από το Masterchef.

Όμως δεν θα είναι ο μοναδικός σεφ που θα εμφανιστεί στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 και θα έχει παρελθόν στο Masterchef. Ο λόγος για τον Λευτέρη Λαζάρου, ο οποίος αναμένεται να έχει ρόλο έκπληξη στο Game of Chefs. Πάντως, ο Λαζάρου δεν έχει μιλήσει και δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση.

Σε λίγο καιρό ξεκινούν τα γυρίσματα για το Bahelor 2, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Σατσίδης. Πληροφορίες λένε ότι οι υποψήφιες νύφες είναι πιο εκρηκτικές από το πρώτο ριάλιτι. Επίσημες ανακοινώσεις βέβαια δεν υπάρχουν ακόμη, αλλά όπως σας έχουμε αποκαλύψει ο Χάρης Συντζάκης είναι ο νέος Bachelor.